Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Z jakim sprzętem ukonczyliscie Czyste Niebo ? Moje takie : -Kombinezon SEVA całkiem rozwalony a jednak mi się udało :( -Karabinek Vintar BC od leśnika ,wcześniej coś tam ''Avalanche'' -Detektor ''Niedźwiedź'' -Dziwne ale wszystkie Artefakty sprzedawałem więc ich nie liczę :) Sprzęcior słaby ale dało się grac :) . Pozdrawiam Devell ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Mój sprzęt pod koniec gry to : -ulepszony na max Kombinezon SEVA - trochę ulepszony FN2000 z tłumikiem - Ulepszony w dużym stopni SWD - Detektor Wieles czy jak on tam ma - i kilka artefaktó nawet nie pamiętam jakie ale głównie zmniejszające promieniowanie Wziąłem jednak za mało amunicji i już w limańsku musiałem wymienić SWD na AK74 czystego nieba które jest bardzo fajne. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Hmmm... ja mam problemy z całą grą głównie z detektorami. Po 1 - Na jednym kompie miałem ten detektor czarny co na radarze kulki pokazuje (nazwy nie znam)a na drugim tylko niedzwiedzia i żadnego Wielesa nie spotkałem :( Po 2 - Na 1 kompie były na mapie niebieskie strzałki między lokacjami a na 2 ni ma. :) Niech ktos pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 A ja przeszedłem stalkera w kombinezonie " wschód słońca " i poczciwym Ak. Nie spotkałem się z takim problemem, więc ci nie pomogę. Wgraj patche powinny pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Hmmm... ja mam problemy z całą grą głównie z detektorami. Po 1 - Na jednym kompie miałem ten detektor czarny co na radarze kulki pokazuje (nazwy nie znam)a na drugim tylko niedzwiedzia i żadnego Wielesa nie spotkałem :( Po 2 - Na 1 kompie były na mapie niebieskie strzałki między lokacjami a na 2 ni ma. :) Niech ktos pomoże :) Ten czarny detektor to właśnie ten Wieles.Jeżeli chodzi o niebieskie strzałki pomiędzy przejściami to pojawiają sięone po spatchowaniu gry do wersji 1.5.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jeżeli chodzi o niebieskie strzałki pomiędzy przejściami to pojawiają sięone po spatchowaniu gry do wersji 1.5.04 Te strzałki miałem odrazu i nie wgrywałem żadnych patchów ... PS. mam v.1.5.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dawno to było http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif z tego co pamiętam był to Vintar , Kałasznikow 74r, Obokan , kombinezon z kwadratowym hełmem i zielony naukowców , masa pestek i działko gausa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Westling567 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 -Kombinezon Seva-SPSA 12 -Ulepszona na wiele sposobów Groza-Pistolet Martha-Meduza,Kotlet,Grawi-ok. 15.000 rubli-Działko EM1 (Od Lebediewa w Elektrowni)-Detektor Wieles-Masa amunicji,granatów,apteczek itpPozdrawiam ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Piękny odkop West. :) Spójrz na datę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi