Jump to content

Brak dialogu z doktorem

Recommended Posts

Witam! Postanowiłem wrócić do tego moda po dłuższej przerwie i mam mały problem. Gdy spotykam bagiennego doktora, to nie można z nim przeprowadzić dialogu, w którym daje on nam zlecenia rozpoczynające główną fabułę gry. Jest tylko "Cześć!" Zrobiłem już mnóstwo różnych zadań pobocznych i zachodzę w głowę o co chodzi, czy może coś jeszcze trzeba było wcześniej zrobić tylko zapomniałem czy co? Za pierwszym razem w ogóle takiego problemu nie było.  Proszę o podpowiedź...

@aaa1112 ale spotkałeś go po drodze czy w jakimś miejscu co stoi?

Coś mi się kojarzy, że np przez przez jakiś czas stał w Bazie Czystego Nieba i wtedy z nim się gadało i dawał zadania na szukanie dokumentów? Ale czy to było w tym modzie czy w CoCku to już nie pamiętam bo dawno w tego nie grałem.

Spotkałem doktora już trzy razy. Pierwszym razem na badnach, drugim na bazie i trzecim z powrotem na bagnach i jak nie było dialogu tak nie ma. Nie pomaga wczytywanie gry przed rozmową, po rozmowie, przed przejściem na bagna i po przejściu na bagna.  

Tym czasem mam przesyłkę dla doktora, ale za ch... olerę nie da się go znaleźć na tych bagnach. Tracę już cierpliwość. Chodzę już tam wzdłuż i wszerz chyba z pół godziny, zjada mnie to dziwne promieniowanie czy co to tam jest, bo zdrowie ubywa a nie ma informacji dlaczego, a doktora nie ma. Przydałaby się w takiej chwili jakaś metoda na jego przywołanie, jakiś skrót klawiszowy, kod czy coś żeby nie chodzić  jak głupek w kółko...

@aaa1112

Cytat

Chodzę już tam wzdłuż i wszerz chyba z pół godzi

Kto nie ma w głowie ten ma w nogach 😏

No bo nie łazisz i go nie szukasz tylko idziesz do bazy czystego nieba i robisz np drzemkę co godzinkę i po obudzeniu sprawdzasz czy się nie pojawił, jak nie to znowu spanko i tak do skutku, aż przyjdzie. 😊

• Positive 1