Ignachinio Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Hejo podpowie ktoś na który budynek trzeba się wdrapać, żeby zadanie zaskoczyło i pojawił się ten oto jegomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września @Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Dzięki wielkie @wariat pamiętasz może skąd wziąć morfinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września @Ignachinio Na pewno trafia się w schowkach, bo ja nigdy jej nie kupowałem. Rozejrzyj się u jajogłowych na Stacji Naukowej albo u tego profesora w Zakładzie Metalurgicznym, może mają do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Morfinę dostajesz na pewno w schowkach jak masz je włączone na rzadkie. Naprawdę niska szansa jest na dostanie jej, ja przez całą grę dostałem bodajże tylko 2 razy morfinę ze schowka. Kupić się jej nie da, przynajmniej ja nigdy nie widziałem żeby się dało kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września @Dr_Sztychowka A ja nigdy jej nie musiałem kupować bo miałem ją właśnie ze schowków. I u mnie też leżała w schowkach bo nigdy nie miałem potrzeby by jej użyć, ale do czasu, bo u jednego z kwestowych jest potrzebna do łańcuszka zadań cyklicznych i mu ją bez wahania oddałem. No i w tej wersji nie da się ustawić "rzadkich schowków" bo tu domyślnie takie są. Swoją drogą jak już tu taka dyskusja o morfinie to prośba do @Ignachinio by dopisał ją do nazwy tematu by było przejrzyście i po porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Oki Doki dopiszę No właśnie doktorek wymaga do swojego questa aż trzech sztuk a mam jedną. Schowki w tej wersji są tylko rzadkie a i tak jeszcze nic nie trafiłem. @wariat a pamiętasz może gdzie szukać wskazówek od Elzy na Magazynach Wojskowych zadanie dla Sacharowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 8 godzin temu, Ignachinio napisał(a): gdzie szukać wskazówek od Elzy na Magazynach Wojskowych Szukaj na oknie w wieży ciśnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi