aaa1112 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Potrzebowałbym pomocy w jednej kwestii. Czy ktoś może wie w jaki sposób obniżyć tempo męczenia się naszej postaci podczas biegu? Mówiąc dokładniej: który parametr w pliku actor.ltx (albo może w jakimś innym pliku?) odpowiada za to zjawisko? Niestety nie umiem znaleźć na forum dyskusji na ten temat, dlatego (może niepotrzebnie) zakładam temat z pytaniem. Próbowałem podmieniać pliki actor.ltx z innych modów, ale kończy się to crashem... Nasz bohater po założeniu pierwszego z brzegu kombinezonu dostaje zadyszki po przebiegnięciu 25 kroków, a potem trzeba czekać aż odzyska siły. Biorąc pod uwagę rozległość świata gry jest to uciążliwe i wymaga stoickiej cierpliwości... Dobrze by było poprawić to choćby o jakieś 30%. Nie muszę być od razu Ewą Swobodą 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września @aaa1112 Może ustaw wartość 0.0 w linijce max_power_leak_speed i możliwe że to coś da. Ja z tego nigdy nie korzystałem bo po prostu zwiększałem sobie udźwig i mi wystarczało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 26 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Wartość, o której mówisz jest już oryginalnie na 0.0. Ale za to znalazłem parametr o podobnej nazwie: satiety_power_v i zmieniłem wartość z 0.005 na 0.008 i jest lepiej. Na 0.015 jestem już niezmęczalny 😉 Dzięki za naprowadzenie. Edytowane 26 Września przez aaa1112 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi