Piesek Posted October 13, 2024 Report Share Posted October 13, 2024 Siemka mam problem , Jestem w trakcie questa " dziwne cyfry " prowadzący do Tłumika Hostela , Ogarnąlem sprawy u swibłoda z nadajnikami na Wsch Prypeci i Zatonie Swibłod wysłal mnie do szewczenko na zatonie Wdg stronki i poradników gdy podchodze do Statku , powinien mi sie odpalić dialog z Arharą by pozabijać mutanty dookoła i w nagrode daje inferno , Mi nie wyskakuje zaden dialog , Moge podniesc TP i isc do katakumb ale szkoda artu , Jakieś pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat Posted October 13, 2024 Report Share Posted October 13, 2024 A ja nawet nie wiedziałem, że powinien być wtedy jakiś dialog ale to pewnie dlatego że ja gram bez poradników. W każdym razie u mnie nic takiego nie było, ataku mutantów też nie, możliwe że coś nie pykło tak jak u Ciebie. Ja na Twoim miejscu grałbym dalej, bo i tak nic bym nie wykombinował, choć faktycznie, Inferno jest rzadkie i nie wala się pod nogami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Sztychowka Posted October 15, 2024 Report Share Posted October 15, 2024 @Piesek Skąd taką stronkę masz gdzie takie rzeczy piszą? Inferno można dostać tylko w dwóch miejscach w grze w którym jedno to jest misja Sidora w której chcąc nie chcąc mamy owy art oddać. Spoiler dot. drugiego miejsca. Spoiler Drugą kopię artu można tylko i wyłącznie uzyskać w schowku Walerego czy tam Walerycza co w przyszłości w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts