Skocz do zawartości

krzaczki menadżer dead air revolution 2

ralf237612

Rekomendowane odpowiedzi

pograł bym w tego moda dead air revolution 2 ale jak wchodzę w ten menadżer to zamiast liter większości krzaczki skąd wiecie co trzeba tam włączyć by działało???

może jest sposób na "odkrzaczenie" tego menadżera? dodam że zaistalowałem dead air po raz kolejny bez spolszczenia ale to nie robi różnicy..-w ściągniętym menadżerze są większości krzaczki w menu...

w menu intalacyjnym dead air zresztą też krzaczki ale tam to wiadomo co i jak i instalacja jest prosta..co innego ten menadżer do modów itd..-tam nawet nie wiem jak włączyć grę...

Nie wiem jak go odkrzaczyć, bo u mnie jest normalnie zawartość menadżera po rosyjsku.

Tak to wygląda:

28_10_2024__13_08_48.thumb.jpg.ddd812475ee67e04d296742ab924cf6d.jpg 

Ale niektóre mody (np. ten, że nie trzeba zakładać amunicji na pas) mogą nie działać na tej najnowszej wersji DA:R II którą jakiś czas temu podlinkował @tom3kb , no chyba że wyszła też wtedy jakaś nowsza wersja menadżera tylko ja o tym nic nie wiem, ale to już @tom3kb musiałby sprawdzić.

no i fajnie fajnie...tylko ja nie wiem jak ty czytasz te znaczki krzaczki -środkowa kolumna i nad kolumną po prawej stronie..-tylko domyślam się że trzeba przenieść jakieś mody które chcesz z lewej na prawą stronę....ale nadal nie wiem jak dalej to uruchomić bo wszystko jest właśnie w w literkach krzaczkach tak jak u ciebie! i co z tego że większość nazw modów jest po rosyjsku? co kolwiek na "pałe" nacisnę w środkowej kolumnie to wywala tekst w następnych krzaczkach.... i jak to odpalkć w ogóle by się gra uruchomiła??/

e....

@ralf237612 A co tu czytać, kiedy to nic skomplikowanego, myślałem że to już rozgryziesz sam.

Poza tym i tak nie korzystałem z niego bo u mnie z tym menadżerem gra nie chciała się uruchomić, czy to z winy dodatków czy też ja po prostu nie umiem z tego korzystać, toteż wypakowałem sobie ten dodatek Revolution II i interesujące mnie mody z menadżera instalowałem sobie ręcznie kopiując wybrane pliki do katalogu gry. 

• 2 tygodnie później...