Jump to content

Jak zabić jednym strzałem w głowę 41 Najemików z "Blackwater" ?

Recommended Posts

@mirzal Najlepiej podczas zadań Akila np. na obronę pralni, ale nie tylko, bo ci najemnicy są rozsiani wszędzie na różnych lokacjach, najczęściej pojedynczo. U mnie byli w Zapomnianylm lesie, Niezbadanych terenach, na Radarze, na Jantarze na terenie fabryki, na Magazynach przy przejściu na Radar, na Zatonie też miałem chyba trzech. Po prostu śmigaj po lokacjach za innymi zadaniami i na pewno będziesz też trafiał na tych z Blackwater.

Oni są wszędzie :D Im dalej w grze tym częściej zamiast zwykłych najmoli będziesz spotykał właśnie ich. Na posterunku na Jupiterze. W Zakładzie Metarguicznym. Jak robisz zadania dla Akilla to przy każdym punkcie masz ich wysyp. Wystarczy dobrze celować.

Po zrobieniu zadań dla Akilla wziąłem jako kolejne to zadanie na zabicie 41 najemników więc teraz nie napotykam tych z Blackwater. Poza tym dobrze byłoby wiedzieć do których strzelać w głowę a do których normalnie.

Edited by mirzal

44 minuty temu, mirzal napisał(a):

do których strzelać w głowę

Najlepiej do wszystkich:rapidfire:

Ja to zadanie ukończyłem jeszcze podczas zadań na obronę pralni, ale potem też się pojawiają tak jak już wspominałem na innych lokacjach, przy czym ci pojedynczy to głównie snajperzy w kombinezonach kamuflujących.

Oni mają najczęściej trochę inne kombinezony i kamo w grze niż Ci zwykli. Szukaj więc takich. Nie występują w egzach i w tych zwykłych szmatach najmola.

No i zazwyczaj mają Skary czy inne cuda techniki które na tym etapie nie powinny robić Ci problemu. W późniejszym etapie gry opanują Szpital w Wschodniej Prypeci i będzie tam ich od groma.