oloo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki Oloo za kolejny fajny kalendarz..zapomniałem ,że to już Marzec puka do drzwi. Jak ten czas szybko leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jak zwykle kolejny ekstra kalendarz - chociaż mogłeś już jakieś wiosenne akcenty wrzucić, bo zimy to już nam wystarczy :( - w końcu to marzec. No ale za ten monolit to masz plusa MONOLIT, MOONOLIT, MOOOONOLIT, MOOONOOLIT - muszę kurcze założyć psi hełm, bo mózg sie lasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Oloo, ja się nie znam i trudno mi opowiadać baje, ale z ciebie jest gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi