Garrett Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Na innym forum czytałem o czymś takim jak ''Zwiedzacz mod'' . Było tam 150 kg udźwigu i coś jeszcze czego nie pamiętam bo nie mam tam dostępu ... Kto zrobi moda gdzie : -jest 15kg udźwigu -dostaje się na początek 400 rubli , ok 30 naboi śrutowych , 3 kiełbasy 2 chleby ,i flaszke wódki ,3 bandaże i oczywiście karabin myśliwski -do tego zmniejszyc ilośc Stalkerów, np żeby nie było baz stalkerów w budynkach tylko obozy z namiotami (albo i bez ) Dokładniej żeby Zona była dalej nie zaludniona ale nie do końca ... Będzie według mnie o wiele ciekawiej (chodzi tu o realistyke podróżowania po Zonie. Edytowane 27 Lipca 2013 przez Devell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Kto zrobi moda gdzie : -jest 15kg udźwigu -dostaje się na początek 400 rubli , ok 30 naboi śrutowych , 3 kiełbasy 2 chleby ,i flaszke wódki ,3 bandaże i oczywiście karabin myśliwski To jest akurat proste :( zmniejszyc ilośc Stalkerów, np żeby nie było baz stalkerów w budynkach tylko obozy z namiotami (albo i bez ) Tu już trzeba edytować plik all.spawn i mapy :/ Z pomocą przychodzi nam Lost World Condemned który można by obciąć ... przeleciałem cała grę i dosłownie można stalkerów na palcach policzyć: na bagnach żywego ducha same mutanty , Limansk 3rzech bandytów , ... Miałem kiedyś pomysł na moda gdzie na początku jako kot mogli byśmy mieć tylko max 20Kg przy sobie i jak w grze RPG zdobywając koleinę poziomy doświadczenia i umiejętności mieć możliwość posługiwania się coraz bardziej skomplikowanymi pistoletami , większa wytrzymałość ... Zalatuje gta sa i sims sobie odpuściłem z braku umiejętności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 To jak masz czas możesz zrobic to co łatwe a nad resztą się zastanowię. Jeśli zaczniesz to mniej więcej za ile będzie gotowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Do Czystego Nieba wersji 1.5.10 ? Mogę tez zrobić: jeżeli to ma być coś jak zwiedzać mod tylko z surwiwalem aby wszyscy w zonie cie nie nawiedzili na stracie trzeba będzie spytalac lub na odwrót wszyscy cie kochają ... Musiał bym instalować czystą grę , wypakować ... edit: Dobra zrobiłem ci pierwsza cześć moda w plecaku masz tak jak chciałeś : outfit ,ammo_12x70_buck 3,torch ,bandage 2 ,medkit 2 ,wpn_binoc ,wpn_knife ,wpn_toz34,bread,kolbasa ,vodka. i jak widzisz zostawiłem kurtkę i lornetkę ponieważ bez kurtki daleko nie zajedziesz a lornetki nie da się kupić, chyba zęby edytować przedmioty u handlarza :( udźwig 20KG max przy 15 wyskakuje ,, uwaga jesteś przeciążony,, Zaraz to gdzieś upnę ... Masz http://blu-dragon.ugu.pl/Downloads.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mam wersję 1.5.01 ale patche wgram ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Spoko , jak by co to pisz nawet na GG . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Hmmm... a co do tej zmiany liczby stalkerów to mógłbyś popracowac czy raczej nie ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Trzeba grzebać w spawnie. To nie jest tylko godzina roboty. Nie wielu ludzi takie coś umie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dzięki za wszystko ,temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi