szeryf1988 Opublikowano 20 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Witam mam problem z wykonaniem zadania poboczne go od Siaka likwidacja obozu radar w nieskończoność pojawiają się niby.Dodaje zdjęcie na mapie z lokacja zadania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 22 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada Wybij wszystko co się rusza na Radarze może to pomoże. Taki błąd pojawia się między innymi, kiedy NPC wybiją mutanty za Ciebie i gra głupieje ( przeważnie jest OK i zadanie się zalicza ale nie zawsze). Przyczyną może też być wybicie części mutantów i wyjście z lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada Bardziej mi to wygląda na nie wybicie wszystkich snorków, psów czy zobiaków. A co Ci Siak powiedział co masz zlikwidować? Oni zawsze mówią o co chodzi. No i najważniejsze tam lubią w tekstury wchodzić snorki. Stoi taki za kamieniem a Ty dostajesz nerwicy. No i pamiętaj o psach psionicznych które również uwielbiają się tam osiedlać a póki nie zlikwidujesz matki to Cię zajadą fantomami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada Szeryf1988 1/ zacznij od początku misję na radarze 2/ demo_record 1 - zajrzyj pod tekstury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada (edytowane) Przypomniałem sobie , że też miałem taką sytuację ale w "Kiszcze" zadanie od jakiegoś Powinnościowca. CHodziło o zabicie Pijawek. W miejscu oznaczenia wybiłem wszystko a zadanie się nie zaliczyło. Później próbowałem jeszcze raz dwa i nie było tam mutantów lub np. burer. Rozwiązaniem było poczekanie dłużej , aż nastąpi pełen spam. Okazało się , że potrzeba było 2 pijawek na raz, aby zadanie się zaliczyło. W zadaniu Siaka o ile pamiętam chodzi o snorki lub zombi. Może poczekanie na odnowienie spamu coś da, jeśli zawiedzie wyczyszczenie obszaru. To zadanie było dla mnie też irytujące z innej przyczyny: w Opku jest limit czasowy na zadania poboczne ( 2 tyg) i groziło nie zaliczeniem tego zadania , co ma duże negatywne konsekwencje w reputacji. Edytowane 23 Listopada przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi