Polski_Szogun Opublikowano wczoraj o 16:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:23 (edytowane) Siemka ! Jak robiłem mój pierwszy poradnik instalacji addona, to pytałem, czy dostane ruble. Otrzymałem odpowiedź, że nie przyznajecie ich od dawna, bo nie mozna ich do niczego użyć i tutaj mam małą propozycję: Kupowanie ozdób na profil np ramka zdjęcia profilowego: lub jakiś tytuł pod zdjęcie profilowe: A cały "sklep rubli" polecałbym dać tutaj: A ikonka, to mógłby być wózek sklepowy 🛒 Zajęło by to trochę czasu, ale przynajmniej byłoby te ruble na coś wydać Jeżeli Wy bracia stalkerzy macie jakieś pomysły, to dajcie znać. Wszystko zdecyduje administracja Pozdrowienia Edytowane wczoraj o 16:26 przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Wszystko można wymyślić i było dużo planów, tylko zwyczajnie ni ma komu robić i/lub czasu nie ma, niestety. Dopóki popyt na takie coś jest niewielki, to tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi