FilmisterPL Opublikowano Piątek o 11:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:06 szukam gotowego pliku który podniesie mi sporo wagę tak by nie wracać co chwila do handlarza sam mod mnie nie interesuje bo po jego zainstalowaniu trzeba grać od nowa a ja jestem zbyt daleko by zaczynać na nowo tylko sam plik jest mi potrzebny taki by działał na bank gram na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Piątek o 11:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:28 S.T.A.L.K.E.R. 2 - dyskusja ss. 3 ostatni wpis - trainer do S 2 + opis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano Piątek o 11:35 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:35 Podaj mi normalnie LINK gdzie to jest ja nie mogę wyszukać po wpisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Piątek o 11:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:41 @FilmisterPL weź sobie na nexusie szukaj modów do S2 bo tam wrzucają najwięcej, pierwszy jaki mi wyskoczył https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/53 Może są i inne ale mi się nie chciało szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano Piątek o 11:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:56 Na nexusie jest sporo modów w tym mod na udźwig nawet do 9999 kg. Problem w tym, że by zadziałał trzeba zacząć nową grę. Nie wiadomo jednak jak zachowa się gra jeżeli będziemy nosić w plecaku taką ilość rupieci. Ja mam 200 kg i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano Piątek o 11:58 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:58 Wiem potrafię odszukać więc jeśli grasz na steam podrzuć choć gotowy plik by tylko go wrzucić i po sprawie a nie zaczynać na nowo grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano Piątek o 12:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:06 @FilmisterPL, mam tyko to co jest do pobrania na nexusie. Są to jakieś spakowane pliki PAK, zupełnie inaczej niż we wcześniejszych Stalkerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Piątek o 12:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:10 Mody do UE są to pliki .pak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Piątek o 12:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:17 Spoiler https://modsgames.ru/stalker-mods/spavnery-stalker/2674-stalker-2-heart-of-chornobyl-trejner-32.html https://modsfire.com/dj5yXIC5c62620e Klawisze skrótu i ich funkcje: Numpad 1 – tryb boga (nieśmiertelność) Numpad 2 – nieskończone zdrowie Numpad 3 – nielimitowana wytrzymałość Numpad 4 – wyeliminuj promieniowanie Numpad 5 – brak krwawienia Numpad 6 – koniec głodu Numpad 7 – brak senności Numpad 8 – nieskończona amunicja Numpad 9 – broń bez czasu odnowienia Numpad 0 – zwiększona celność klawiatura numeryczna – Bez odrzutu Numpad + – przyspieszone strzelanie Numpad – – niewidzialność dla wrogów Ctrl+Numpad. – Natychmiastowe zabicie nożem (super obrażenia) Ctrl+Numpad + – zwiększenie obrażeń Ctrl+Numpad - – Zwiększa obronę Ctrl+Numpad 1 – nieskończone pieniądze Ctrl+Numpad 2 – zmiana ilości przenoszonych przedmiotów Ctrl+Numpad 3 – zeruj wagę ekwipunku Ctrl+Numpad 4 – wyposażenie nie do noszenia Alt+Numpad 1 – zmień warunki pogodowe Alt+Numpad 2 – zatrzymaj porę dnia Alt+Numpad 3 – dostosuj prędkość czasu Alt+Numpad 4 – ustawienie ogólnej szybkości gry Alt+Numpad 5 – zmień prędkość gracza Alt+Numpad 6 – dostosuj prędkość ruchu Alt+Numpad 7 – dostosuj wysokość skoku Alt+Numpad 8 – zmień grawitację Alt+Numpad 9 – dostosuj kąt widzenia (FOV) Alt+Numpad. – Zapisywanie aktualnej lokalizacji Alt+Numpad / – Teleportuj się do zapisanego punktu Alt+Numpad * – Teleportuj się do znaku na mapie Jak zainstalować i uruchomić trainer: Pobierz trainer +32 dla STALKER 2 . Rozpakuj pobrany plik. Uruchom trainer klikając dwukrotnie na plik STALKER 2 Heart of Chornobyl v1.0 Plus 32 Trainer.exe. Następnie otwórz grę STALKER 2 . Aby aktywować funkcje, naciśnij odpowiednie klawisze skrótu podczas gry. Uwaga: Korzystanie z trainerów może wiązać się z ryzykiem, takim jak awarie gry lub blokowanie programu antywirusowego. Upewnij się, że źródło pobierania jest wiarygodne. W/w moją propozycję, zrobisz jak zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi