Daner Opublikowano 12 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia (edytowane) Jak w temacie, postanowiłem zagrać kolejny raz w czyste niebo tym razem z modem SRP i dowiedziałem się że już w tej części powinny być dynamiczne emisje, byłem przekonany że pojawiły się dopiero w zewie bo ich nie miałem ostatnio przez całą grę:) W każdym razie mam tylko te scenariuszowe na początku gry a później cisza, tak w wersji oryginalnej na steam jak i z modem SRP. Ktoś spotkał się z czymś takim bo nic nie mogę znaleźć w internecie, wiem że w SRP opcjonalnie można wyłączyć emisje ale tego nie robiłem, zresztą na podstawowej wersji też nie miałem. Właśnie skończyłem wątek oczyszczania podziemi dla powinności i dołączyłem do wolności. Edytowane 12 Grudnia przez Daner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daner Opublikowano 13 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia (edytowane) Wrzuciłem dodatek dla SRP opóźniający emisję i chyba to się odblokowało bo już miałem emisje po dołączeniu do wolności i przejściu na wysypisko. Po około 10 godzinach gry. Edytowane 13 Grudnia przez Daner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi