wajs94 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mam problem z zainstalowaniem dodatku do solyanki 19.04 z dopą. Gdy wrzucam dodatki żeby plecak się nie pruł i więcej slotów na arty to gra się nie chce włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Jeśli chodzi o dodatek na 21 artefaktów z naszego forum to na pewno działa bez problemów .A co to za dodatek na prucie plecaka ? Ja takiego nie znam ,skąd go wziąłeś ? Po za tym pliki modyfikujące udźwig zmieniają plik actor.ltx który jest najczęściej w spolszczeniu.Tu może tkwić problem że najpierw wgrywasz spolszczenie a potem dokładasz mu inny plik z modyfikacją udźwigu i wtedy częściowo te spolszczenie nadpisujesz , a takie coś moze już powodować wyloty tym bardziej że nie wiadomo z jakich plików twoja modyfikacja na "prucie plecaka " korzysta .Tak czy siak z mojego doświadczenia wynika że udźwig trzeba sobie zmodyfikować ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ktoś zgłaszał już problem z tym patchem na plecak...on nie jest dostosowany do Dopełnienia i nie pobrałeś go z pobieralni. Był ewentualnie w starym pakiecie do Soljanki 19.04. Masz dodatek na plecak...sprawdzony i działa. Wypadanie rzeczy z plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi