Matrix12 Opublikowano Środa o 16:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 16:50 Dzień dobry Więc chciałem sobie zagrać w stalker zew prypeci (grę mam na steam) i za każdym razem kiedy włączam pojawia się okienko i potem druge i zachwile się wyłącza Próbowałem odpalić z pliku w folderze jako administrator i sprawdzania spójności Za każdym razem kiedy klikam graj wyskakuje okienko z kluczem produktu (pisze: że istnieje szansa że będę musiał go wpisać gra) gra nie odpali się póki nie nacisne zamknij niewiem gdzie wpisać ten kod kiedyś uruchamiałem na starym laptopie działał bez problemu w logu nic nie mam choć sprawdzałem wcześniej i miałem na szczęście skopiowałem Expression : hGame Function : CEngineAPI::Initialize File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrEngine\EngineAPI.cpp Line : 152 Description : Game DLL raised exception during loading or there is no game DLL at all ktoś ma jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi