DaarMoo Opublikowano Niedziela o 18:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:39 Po kilku miesiącach odpaliłem moda na SoC 1.0006 i zamarłem. Ekran w menu drga jakby przed nim unosiło się gorące powietrze. Podczas gry ekran też drga, choć trochę mniej. Lekarstwem okazało się wyłączenie pełnego ekranu, ale to przecież nie jest rozwiązanie. Reinstalacja nie pomogła. Ściągnąłem SoC z torenta - to samo. Zew Prypeci i Czyste Niebo leci normalnie. Czy ktoś spotkał się z czymś takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Niedziela o 19:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:37 @DaarMooI w czystym Cieniu też miga? A wyłączenie Vsync w opcjach, jeśli coś takiego było w Cieniu w ogóle, a masz włączone np. Nic mądrego w necie nie widzę. Komp ciągle ten sam i monitor, jakieś inne odświeżania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano Niedziela o 19:51 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:51 @tom3kb w czystym Cieniu też drga. Opcje zaawansowane są ubogie. Czegoś takiego jak Vsync nie ma. Dziwi mnie ta stabilizacja po wyłączeniu pełnego ekranu. Na razie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Niedziela o 21:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:27 @DaarMoo nie wiem czy ci się chce przeglądać tematy z "migającym" obrazem w Stalkerach i modach ale jakby co to: Klik Tylko nie wiem czy to miganie to to samo co twoje "gorące powietrze". Ps. Odświeżanie monitora 75Hz bo też pisali o tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano Niedziela o 21:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:27 @tom3kb sam sobie narobiłem problemów. Jakiś czas temu zainstalowałem nowe sterowniki do karty. Licho mnie podkusiło żeby ustawienia zrobić na podstawie niby niezłego filmiku z YT. I to była przyczyna. Dobrze, że miałem screenshoty ze starymi ustawieniami. Po zastosowaniu - wszystko hula. Przypomniałem też sobie, że kilka lat temu, grając w jakiegoś moda pojawiły się problemy, które rozwiązałem zmieniając jakiś parametr w ustawieniu karty. Dzięki za odzew. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi