szmykus Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Siema. Czy ktoś może mi podać najlepsze opcje graficzne i ewentualne dodatkowe mody/patche do stalker anomaly gamma? Mój sprzęt (uprzedzam nie chodzi piko belo na maxymalnych) 4060ti rtx i7 14700KF 3.40ghz 64 ram Jeśli potrzebne są jakieś dodatkowe informacje generalnie chce żeby mi gierka chodziła jak poniżej https://youtu.be/t2R-QWsyibw?si=MnqZleiMSJagRAu3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titanum44 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Tak jak nawet w opisie filmiku jest set HIGH + ULTRA + 8x AA, skopiuj wszystko od autora filmu do siebie i będzie wyglądać tak samo (Macie bardzo podobne zestawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi