ojciecmajster Posted February 18 Report Share Posted February 18 Cześć, Skończyłem właśnie zadanie ze Srielokiem, wróciliśmy z elektrowni. Chciałem zrobić zadanie z odzyskaniem dokumentów i detektora w Hotelu w Prypeci, ale drzwi są cały czas zamknięte i nie ma znacznika w postaci skrótu klawiszowego, aby można było je otworzyć. Podczas wciskania klawisza F słychać dźwięk otwieranych drzwi, ale nic się nie dzieje. Czy to błąd w grze czy może czegoś jeszcze nie zrobiłem? Co do drugiego tematu z pytania, myślałem że po skończeniu wątku fabularnego ze Stirełokiem sądziłem, że to koniec gry, aż tu nagle w Kordonie pojawił się gość z Grzechu. Mam do wyboru albo go zabić, albo dołączyć do jego frakcji. Chciałbym się zapytać czy obie opcje mają własną linie fabularną, czy zabijając członka Grzechu zamykam pewien rozdział tym samym nie poznając historii Grzechu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 18 Report Share Posted February 18 @ojciecmajster czy Anomaly czy Gamma to jeden grzyb bo mają te same linie fabularne więc sobie googlnij albo odpal Anomaly/ Gamma storyline albo walkthrough i będziesz wiedział wszystko. Przechodzisz pierwszą fabułę, druga jest dla Grzechu nie ma innych rozgałęzień, jedziesz ją do końca, potem jest trzecia fabuła. No i jak ją skończysz to zaczynasz nową grę dla frakcji UNSIG czy jakoś tak i jest czwarta bonusowa. Ps. Niby widzę, że Gamma dodaje też jakieś dodatkowe 3 https://stalker-anomaly-gamma.fandom.com/wiki/Missions_%26_Main_Story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts