Jump to content

Detektor artefaktów

Salus120
 Share

Recommended Posts

Zabiłem zupełnie przez przypadek gościa i nie mam tego detektora :-) Nie chcę wracać do poprzedniego zapisu bo już trochę po przechodziłem zadań. Może ktoś wie pod jaką nazwą on jest w grze bo chcę go dodać do listy towarów handlarzy.

Sorki, moja wina nie doczytałem, że chodzi Ci o detektor artefaktów, a nie anomalii :)

Tak to jest jak za szybko coś się czyta :(

Tak porządany przez Ciebie detektor ARTEFAKTÓW ma w plikach gry nazwę taką:

"det_artefact_indy"

Tą nazwę należy wpisać do spawnera, lub dodać do sprzedaży u handlarza.

Tym razem osobiście sprawdziłem spawnerem czy to jest ten przedmiot - to jest ten i działa (poszedłem z nim poszukać artów w terenie :) - znalazłem).

UDANEGO POLOWANIA NA ARTEFAKTY !!

P.S. i nie zapomnij oddać na cele charytatywne lub kupić go u handlarza za 60 000 rubli, które miałeś dać za ten detektor kolesiowi w grze :)

Tak będzie przynajmniej uczciwie i fair :)

• Positive 1

Chcesz jeszcze za niego płacić ? To złodziej. Wyłudził ode mnie 70 000 . Sidor dał mi wykrywacz, bo mu się żal zrobiło że tak mnie orżneli. Zresztą mówił że nie pierwszy raz się podszywali pod jego dłużników. Ja się rozglądam i jak tylko tego dziada spotkam to marny jego los... :( BTW. Jak ten kolo się nazywał ? Pamiętam tylko że miał pacyfę z tyłu na kapturze. Oj nie wywinie się. Kiedyś się nasz ścieżki skrzyżują. Zapłacze wtedy gorzkimi łzami.

Nie chodzi o to czy uczciwie, czy nieuczciwie koleś postąpił. Chodzi o to, że jeśli nie stracisz tych 60 000 rubli, to nie ma rozmowy z Sidorem o detektorze, a jak nie ma rozmowy to i detektora nie ma :D W związku z tym, ktoś kto chce posiadać wspomniany detektor MUSI dać się oszukać, a co za tym idzie STRACIĆ tą kasę - i to jest właśnie to "uczciwe" podejście do gry (ponieważ tak to sobie zamyślili autorzy moda :)), a na tym etapie gry 60 000 rubli potrafi czasem zrobić różnicę ...

A mnie ciekawi czy Ty Yurek też go szukasz żeby wyrównać pewne sprawy...

Właściwie powinieneś wiedzieć czy da się tego ... znaleźć później ? Czy gdzieś nie chodzi ? No powiedz, pięknie proszę... To już nie chodzi o kasę. O coś innego.

Wycinamy wątek o kobietach i ...reszta się zgadza. W imię...

Mój odnośnik

To co ? Pamięta ktoś jak ten gość się nazywał i czy go można spotkać ?

Powiem tak - też chętnie bym go dorwał i nastepnym razem zrobię raczej tak jak postuluje LordDino (a nuż jakaś spora kaska z nigo wyskoczy ?). Wtedy to jeszcze po prostu grałem w Soliankę, nie robiłem screenshotów, wiedziałem, że taka akcja będzie miała miejsce i miałem przygotowaną forsę. Dopiero u Sidora dowiedziałem się, że to ściema. Nie pamiętam kto to był, ale nastepnym razem po akcji przekazania kaski pójdzie kolo do piachu "w imię zasad..." :D