Salus120 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Zabiłem zupełnie przez przypadek gościa i nie mam tego detektora :-) Nie chcę wracać do poprzedniego zapisu bo już trochę po przechodziłem zadań. Może ktoś wie pod jaką nazwą on jest w grze bo chcę go dodać do listy towarów handlarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ustrojstwo nazywa się (o ile się nie mylę :(): "detector_simple" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Użyj lepiej Spawnera (jest łatwiejszy niż dodawanie towaru do handlarzy) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus120 Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Ok dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Pod tą pierwszą nazwą może sie ukrywać zwykły dozymetr radiacji :(. Jakby co to masz drugą nazwę, która w razie porażki z pierwszą powinna dać Ci oczekiwany przedmiot :) "detector_advances" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus120 Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 To raczej nie to wyskoczył mi Dozymetr :( Spróbuję tą drugą. Ta druga to detektor anomalii :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Sorki, moja wina nie doczytałem, że chodzi Ci o detektor artefaktów, a nie anomalii :) Tak to jest jak za szybko coś się czyta :( Tak porządany przez Ciebie detektor ARTEFAKTÓW ma w plikach gry nazwę taką: "det_artefact_indy" Tą nazwę należy wpisać do spawnera, lub dodać do sprzedaży u handlarza. Tym razem osobiście sprawdziłem spawnerem czy to jest ten przedmiot - to jest ten i działa (poszedłem z nim poszukać artów w terenie :) - znalazłem). UDANEGO POLOWANIA NA ARTEFAKTY !! P.S. i nie zapomnij oddać na cele charytatywne lub kupić go u handlarza za 60 000 rubli, które miałeś dać za ten detektor kolesiowi w grze :) Tak będzie przynajmniej uczciwie i fair :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus120 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Dzięki oczywiście zapłacę za gościa zabitego. Chociaż tak mogę mu się odpłacić :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Chcesz jeszcze za niego płacić ? To złodziej. Wyłudził ode mnie 70 000 . Sidor dał mi wykrywacz, bo mu się żal zrobiło że tak mnie orżneli. Zresztą mówił że nie pierwszy raz się podszywali pod jego dłużników. Ja się rozglądam i jak tylko tego dziada spotkam to marny jego los... :( BTW. Jak ten kolo się nazywał ? Pamiętam tylko że miał pacyfę z tyłu na kapturze. Oj nie wywinie się. Kiedyś się nasz ścieżki skrzyżują. Zapłacze wtedy gorzkimi łzami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Hehe też planowałem morderstwo , ale po paru godzinach gry zapomniałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Wiesz Kobal, za względu na Twoje dobro, mam nadzieję że nie pożyczasz ludziom kasy :D [EDIT] Oczywiście żart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Na pożyczanie to mnie niestety tylko w grach stać hehe , ja biedny człowiek jestem :D kamyczek przydrożny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Nie chodzi o to czy uczciwie, czy nieuczciwie koleś postąpił. Chodzi o to, że jeśli nie stracisz tych 60 000 rubli, to nie ma rozmowy z Sidorem o detektorze, a jak nie ma rozmowy to i detektora nie ma :D W związku z tym, ktoś kto chce posiadać wspomniany detektor MUSI dać się oszukać, a co za tym idzie STRACIĆ tą kasę - i to jest właśnie to "uczciwe" podejście do gry (ponieważ tak to sobie zamyślili autorzy moda :)), a na tym etapie gry 60 000 rubli potrafi czasem zrobić różnicę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 A mnie ciekawi czy Ty Yurek też go szukasz żeby wyrównać pewne sprawy... Właściwie powinieneś wiedzieć czy da się tego ... znaleźć później ? Czy gdzieś nie chodzi ? No powiedz, pięknie proszę... To już nie chodzi o kasę. O coś innego. Wycinamy wątek o kobietach i ...reszta się zgadza. W imię... Mój odnośnik To co ? Pamięta ktoś jak ten gość się nazywał i czy go można spotkać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 A jak by gościa sprzątnąć tuż o tym jak nas oskubie może kaskę się da odzyskać ktoś próbował? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus120 Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 No ja zapłaciłem tylko za detektor z czystego sumienia że zdobyłem go nie legalnie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Powiem tak - też chętnie bym go dorwał i nastepnym razem zrobię raczej tak jak postuluje LordDino (a nuż jakaś spora kaska z nigo wyskoczy ?). Wtedy to jeszcze po prostu grałem w Soliankę, nie robiłem screenshotów, wiedziałem, że taka akcja będzie miała miejsce i miałem przygotowaną forsę. Dopiero u Sidora dowiedziałem się, że to ściema. Nie pamiętam kto to był, ale nastepnym razem po akcji przekazania kaski pójdzie kolo do piachu "w imię zasad..." :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts