Łobuz Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ile razy trzeba trafić Markerem ElektroHimere żeby ją oznakować ??? Strzelam i strzelam a tu nić(Jak ją zabijam pokazuje zadanie nieudane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Już odkryłem trzeba ją odciągnąć od bazy bandytów i trafić 3 razy to zadanie zaliczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Potwierdzam. Kilka razy trzeba. I mój stary obrazek z Forum Stalker pt. "Jak najlepiej podchodzić chimerę". Oczywiście idziemy jak czerwona strzałka a kółko to chimera :D Nabiedziłem się z tym questem kiedyś trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A mnie jakoś zawsze atakowała przy samej strzałce , tam gdzie ten koleś od schowka bandytów siedział , i potem uciekałem w stronę przejścia na Wysypisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 To tylko główna zasada. Z resztą zmian a-lifa to już każdy radzi sobie sam :D Może u Ciebie pogoniła za jakimś stworem bo była "głodna". Za to właśnie kochamy stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Za to właśnie kochamy stalkera. Święte słowa aż trzeba je w ramkę ubrać :D Choćbyś niewiadomo ile razy grał zawsze coś cie zaskoczy, zawsze się okaże że coś można było zrobić inaczej i zawsze się trafi jakis nowy schowek do opróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi