Skocz do zawartości

stalker nlc 7 3.0 edycja polska

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie w tamtym miesiącu próbowałem się tam logować na swoje załorzone konto/instalacja jakiegoś opragramowania mega i td..ale coś mi tam nie poszło...

ale teraz to coś innego raczej...,pisałem że z pracy czyli z innego komputera też mi nie chce się nic ruszyć...to nie jest tak że mi limit ten podstawowy padł...po pierwsze miałbym o tym komunikat o przekroczeniu i wtedy albo wykupieniu albo czekaj....-tu w ogóle mi nie rusza pobieranie mieli i mielii wstępnie i nic się nie zaczyna buforować....

a nie poszło mi z mega bo mi na pocztę nie przyszło potwierdzenie logowania...tak sprawdzałem wszystkie spamy/foldery itd....

właśnie wyczyściłem rejestr i poszło!!! znaczy udało mi się zalogować i po prostu ruszyło, przepraszam za kłopot...to był chyba jakiś błąd po nieudanej próbie instalacji wersji mega- deskt

powej....

dziękuje i przepraszam jeszcze raz ! czasami ogarniam coś wolniej niż inni....;(

no dobra...nie jest tak kolorowo...założyłem te konto zalogowałem się dostałem jakieś 25 gb darmowej i myślałem że to już ale nadal pokazuje jakieś przekroczone 5 gb transferu...a myślałem że te 25 gb to transfer ;).a to 25 gb pamięci dyskowej (cokolwiek to oznacza).---.co ile się to odnawia ten transfer? i czy dam radę potem ściągnąć ten plik skoro z założenia zajmuje więcej niż 5 GB??? Podpowiedzcie coś proszę bo nie ogarniam tego mega...-ogarniam tylko to że jakbym zapłacił to by poszło ;).....

ok. sciągnąłem... błędem było że program mega ściągał 4 naraz te same pliki po 5 giga z hakiem...musiałem wcześnie kliknąć ..on zapamiętywał a gdy na drugi trzeci dzień zaczynałem ściąganie to od nowa i zaczynał nowy i te wcześniejsze pliki. .nic dziwnego że wciąć brakowało mi "transferu"...