kanon1022 Posted April 5 Report Share Posted April 5 Witam mam problem z pisaniem literki ł na różnych klawiaturach , muszę mocno nadusić ALT+L to wtedy poleci cały rządek literki łłłłł . Klawiatura to APEX 5 od Steelseries oddałem do X-KOM w ramach gwarancji , i kupiłem u nich Silver Monky Mandrill i to samo . Jak już zacznie działać to jakiś czas działa , ale po ponownym uruchomieniu znowu to samo . Możecie jakoś pomóc dodam tylkoo , że ten problem występuje tylko z literą ł . Mam windows 11 professional . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted April 5 Report Share Posted April 5 Może jakiś inny program przypisał sobie taki skrót? Spróbuj wyłączyć wszystko co się da i zobaczyć wtedy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanon1022 Posted April 5 Author Report Share Posted April 5 (edited) @portalsAle jaki to może być siedziałem nad tym z tydzień zanim oddałem do X-KOMU . Wyczytałem ,że w menedżer zadań i tam sprawdzać po koleii wyłączać narazie wyłączyłem w tym klawisze dostępu jutro zobaczę bo narazie mi działa . Edited April 5 by kanon1022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts