godzio97 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Niebo jest rozmazane i nie wiem jak to naprawić. Gra jest oryginalna. Dane sprzętu: procesor: AMD Athlon 2200+, 1 Gb ram, karta graficzna: NVIDIA GeForce 6200 Proszę o pomoc! nam do tego jeszcze fotke: http://www.bankfotek.pl/view/908582 Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Gadałem z Nim na gg i problem nie występuję w innych grach a nawet w innych stalker'ach Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzio97 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Czyli co mam zrobić? Chodzi mi o to by to wyeliminować Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Minimalne: Procesor: Pentium 4 2 GHz lub AMD Athlon XP 2200 + Pamięć: 512 MB RAM Dysk twardy: 10 GB wolnej przestrzeni na HDD Karta graficzna: 128 MB pamięci kompatybilna z DX 9c @Godzio wymagania minimalne niby spełniasz ...masz wszystkie sterowniki najnowsze jakie są w systemie ? ...Ile pamięci ma ta grfika GF 6200.? ...grasz i znika tekstra, czy w ogóle nie da rady grać.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Chyba czeka cię reinstalka. Spróbuj przeinstalować w większości przypadków pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzio97 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Sterowniki mam najnowsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Hmmm...mój kolega miał ostatnio taki podobny problem(u niego wszystkie tekstury w stalkerze były zabarwioe na żółto).Była to wina sterowników karty graficznej bo zainstalował nowe nie usuwając starych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzio97 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 gram i przez takie coś mi się zaraz resetuje komputer Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 pierwsze....poszukaj..DRIVER SVEAPER.... drugie ..odinstaluj sterownik grafiki w panelu karty trzecie...uruchom programik i jest tam opcja czyszczenia pozostałości sterowników.Wyczyść stare śmieci i wstaw nowy sterownik.. karta graficzna jest czysta , czy zakurzona i się grzeje.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzio97 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 ja jestem mało obeznany gdzie to wszystko jest:D jak byś mógł to pisz na gg 12451216 chyba że na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Na forum przyda sie może innym z podobnym problemem... wpisz w google ...DRIVER SVEAPER.. i pobierz programik....to malutki panelik dasz rady bez obaw.. ..poszukaj i pobierz najnowszy sterownik dla swojej karty ..poprzedni odinstaluj ..prawy przycisk myszy tam są ustawienia rozdzielczości monitora/ zaawansowane/karta....itd. znajdź odinstaluj sterownik..restart PC ..potem uruchom programik...zaznacz...sterownik Nvidia display..oraz Ageia psych/x..analiza/czyść..restart PC ..instaluj nowy..restart PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzio97 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 zrobiłem to wszystko i co teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Sprawdź teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Jeżeli wyczyściłeś stary i zainstalowałeś nowy to sprawdź co gra teraz zrobi....możesz w jakimś programie np. everest sprawdzić czy wersja sterownika jest ta która instalowałeś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzio97 Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 mmmmmmm wszystko działa i jest przede wszystkim PIĘKNE CZYSTE NIEBO!! Dziękuję bardzo:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts