Jump to content

Podczas gry nie widać części broni długiej ! S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Recommended Posts

Witam od ponad miesiąca nie mogę grać wS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl  po którejś aktualizacji nie widać części broni długiej. zmieniałem sterowniki wywalałem mody i nic  !

Wygląda to tak proszę o pomoc 

494325413_712418618113627_2577763223999452390_n.jpg

494328418_1007520754831552_3183474366798469504_n.jpg

494329369_1085660390135393_97860855241248898_n.jpg

@Mirek9991 a gra upatchowana do najnowszej wersji? A jakbyś zaczął nową grę, o ile to nie skasuje zapisów bo nie wiem jak to jest w Stalkerze 2 to też taki widok jest? Bo może jest jakiś syf w zapisach bo mody były niekompatybilne z nowym patchem, a teraz piszesz, że w ogóle mody wywaliłeś.

Ostatnio taki sam problem w temacie S2 wrzucał @kanon1022 może jak się pojawi to napisze czy naprawił.

Odkryłem praktycznie całą mapę szkoda zaczynać od nowa , a co do wersji to najnowsza , zaczęło się po 1.3.0 wszystko sypać sterowniki grafy tez juz 5 raz zmieniłem .

Ne wiem co jest 😞

Witam, ostatnio zauważyłem, że jak zapis został wykonany z modem to tak zostanie i nic się nie da zrobić, jedynie od nowa. Chyba, że masz zapis zrobiony wcześniej przed modami to jak je usuniesz to powinno być dobrze, chociaż też różne inne akcje mogą być. Jak masz zapis z początku gry to możesz spróbować wczytać bez modów a te lipne sejwy delete :) Pozdro.

Cześć tak mam z początku Gry :)   Właśnie walczę z grą i zauważyłem że Monolitowcy w Egzoszkieletach tez maja nie kompletne karabiny jak i ja , wszystkie inne nację mają karabiny kompletne  , wiec zmieniałem skafander i lipa nadal to samo , Aż grać się nie chce 😞 

3 godziny temu, tom3kb napisał(a):

@Mirek9991 a gra upatchowana do najnowszej wersji? A jakbyś zaczął nową grę, o ile to nie skasuje zapisów bo nie wiem jak to jest w Stalkerze 2 to też taki widok jest? Bo może jest jakiś syf w zapisach bo mody były niekompatybilne z nowym patchem, a teraz piszesz, że w ogóle mody wywaliłeś.

Ostatnio taki sam problem w temacie S2 wrzucał @kanon1022 może jak się pojawi to napisze czy naprawił.

@Mirek9991 Ja miaałem tak samo , ale u mnie powodowało to mod tylko nie pamiętam który , ale chyba coś z gps lub na dużo rzeczy w schowkach i na start . Usunołem moda wczytałem kilka zapisów wstecz i poszło . To mogło być to