Mirek9991 Posted May 4 Report Share Posted May 4 Witam od ponad miesiąca nie mogę grać wS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl po którejś aktualizacji nie widać części broni długiej. zmieniałem sterowniki wywalałem mody i nic ! Wygląda to tak proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 4 Report Share Posted May 4 @Mirek9991 a gra upatchowana do najnowszej wersji? A jakbyś zaczął nową grę, o ile to nie skasuje zapisów bo nie wiem jak to jest w Stalkerze 2 to też taki widok jest? Bo może jest jakiś syf w zapisach bo mody były niekompatybilne z nowym patchem, a teraz piszesz, że w ogóle mody wywaliłeś. Ostatnio taki sam problem w temacie S2 wrzucał @kanon1022 może jak się pojawi to napisze czy naprawił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek9991 Posted May 4 Author Report Share Posted May 4 Odkryłem praktycznie całą mapę szkoda zaczynać od nowa , a co do wersji to najnowsza , zaczęło się po 1.3.0 wszystko sypać sterowniki grafy tez juz 5 raz zmieniłem . Ne wiem co jest 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy1280 Posted May 4 Report Share Posted May 4 Witam, ostatnio zauważyłem, że jak zapis został wykonany z modem to tak zostanie i nic się nie da zrobić, jedynie od nowa. Chyba, że masz zapis zrobiony wcześniej przed modami to jak je usuniesz to powinno być dobrze, chociaż też różne inne akcje mogą być. Jak masz zapis z początku gry to możesz spróbować wczytać bez modów a te lipne sejwy delete Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek9991 Posted May 4 Author Report Share Posted May 4 Cześć tak mam z początku Gry Właśnie walczę z grą i zauważyłem że Monolitowcy w Egzoszkieletach tez maja nie kompletne karabiny jak i ja , wszystkie inne nację mają karabiny kompletne , wiec zmieniałem skafander i lipa nadal to samo , Aż grać się nie chce 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy1280 Posted May 4 Report Share Posted May 4 Coś masz nie halo z modem od broni, nie wiem jakiego używasz, ale możesz pobrać jego najnowszą wersję i go wgrać bo chyba tu jest problem niekompatybilny mod z wersją gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek9991 Posted May 4 Author Report Share Posted May 4 Masz racje to jeden z miodów właśnie wywaliłem drugi raz i działa ! Trochę dziwnie broń jest obrysowana , dziękuje walczę dalej by sprawdzić który tak bruździ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanon1022 Posted May 4 Report Share Posted May 4 3 godziny temu, tom3kb napisał(a): @Mirek9991 a gra upatchowana do najnowszej wersji? A jakbyś zaczął nową grę, o ile to nie skasuje zapisów bo nie wiem jak to jest w Stalkerze 2 to też taki widok jest? Bo może jest jakiś syf w zapisach bo mody były niekompatybilne z nowym patchem, a teraz piszesz, że w ogóle mody wywaliłeś. Ostatnio taki sam problem w temacie S2 wrzucał @kanon1022 może jak się pojawi to napisze czy naprawił. @Mirek9991 Ja miaałem tak samo , ale u mnie powodowało to mod tylko nie pamiętam który , ale chyba coś z gps lub na dużo rzeczy w schowkach i na start . Usunołem moda wczytałem kilka zapisów wstecz i poszło . To mogło być to Spoiler G.S.P. - Full Version (Release Candidate V9)-1158-1-2-1-3-1740394241.7z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek9991 Posted May 4 Author Report Share Posted May 4 Dziękuje za pomoc wszystko działa problem z dwoma modami zeszłorocznymi po aktualizacji 1.3 zaczęło się sypać . Jeszcze raz dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts