Arni Posted May 22 Report Share Posted May 22 Ma ktoś jeszcze problem z pobieraniem spolszczeń do różnych modyfikacji do STALKERA? Prawie zawsze gdy próbuje coś pobrać pokazuje mi Błąd 404... Jest wiele modyfikacji w które chciałbym zagrać ale nie mogę ze względu na niedziałające linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 22 Report Share Posted May 22 @Arni to jak takie niedziałające widzisz to zgłaszaj post to np portals będzie mógł to naprawić. A tak to nawet niewiadomo, o których mówisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni Posted May 22 Author Report Share Posted May 22 3 minuty temu, tom3kb napisał(a): @Arni to jak takie niedziałające widzisz to zgłaszaj post to np portals będzie mógł to naprawić. A tak to nawet niewiadomo, o których mówisz. Chodzi mi o każdy link do spolszczenia z tej strony i sporadycznie z MEGA, nie wiem nawet czy tylko ja tak mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 22 Report Share Posted May 22 @Arni nie nie tylko ty, kilka losowych kliknąłem i też "error 404". Zaraz zgłoszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni Posted May 22 Author Report Share Posted May 22 21 minut temu, tom3kb napisał(a): @Arni nie nie tylko ty, kilka losowych kliknąłem i też "error 404". Zaraz zgłoszę Dziękuje, bo sam jestem nowy na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 22 Report Share Posted May 22 @Arni sprawdzaj, powinny już działać linki @portals naprawił. Jakby co to u góry każdego posta po prawej stronie są takie trzy kwadraty, jakbyś natknął się na niedziałające spolszczenie w temacie, na którym ci zależy możesz kliknąć i wybrać "Zgłoś" i napisz np Nie działa link do spolszczenia. To się będzie myśleć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts