Polski_Szogun Posted May 25 Report Share Posted May 25 Witajcie Stalkerzy, każdy wie, że wyszły nowe wersje Enhanced i postanowiłem je przetestować, działały bez problemu (na ultra musiałem włączyć FSR), ale nie podobał mi się rozmazany ekran. Ogólnie nowe Direct 12 beznadziejnie działają na XRay Engine. Postanowiłem grać dalej w normalną. Dzisiaj chcę nagrać odcinek z Zewu Prypeci oryginalnego (w Enhanced nie mam zapisów gry i bolą mnie oczy od rozmazanego ekranu). Niestety gdy włączam go wywala mi go . Reinstall nie pomógł, wiem, że ktoś z Was da radę to naprawić . Filmik z startup crashem: 2025-05-25 12-39-04.mkv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted May 29 Author Report Share Posted May 29 Macie jakieś pomysł ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 29 Report Share Posted May 29 Log? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted May 29 Author Report Share Posted May 29 (edited) @tom3kb xray_amd_02-15-25_20-22-58.mdmp Nie wiem czemu drugi log się nie chce wysłać . Tylko że jest pusty więc nie wiem czy by się jakoś przydał... Edited May 29 by Polski_Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karozilla Posted May 29 Report Share Posted May 29 A to nie jest dlatego że Enhanced i stara wersja jakoś się ze sobą gryzą? Może spróbuj na inną partycje przenieść CoP stary bo może być tak że one się ze sobą żrą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted May 29 Author Report Share Posted May 29 Też tak właśnie myślę... Usunąłem enchanced ale to nic nie dało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karozilla Posted May 29 Report Share Posted May 29 To zrób reinstall starej wersji a jak nie to kombinuj ze zgodnością Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted May 30 Author Report Share Posted May 30 (edited) Próbowałem zanim utworzyłem ten temat na forum, ale to nic nie dało. CoP mam ze steama więc zgodność trzeba robić przy steamie. Robiłem to już dawno jak miałem problem z odpaleniem Dying Light Edited May 30 by Polski_Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts