IGR19XX Posted May 28 Report Share Posted May 28 Siema! Mam problem z ulepszoną wersją gry. Po probie przekscia do dziury do podziemi wyskakuje błąd. Sprawdzałem już wszystko, log nic nie pokazuje, zmiana zgodności itp też nie, reinstalacja itp tez i starsze savy tez nie. Moze ktoś zna rozwiązanie bo chciałbym w końcu przejść tą grę🤣 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 28 Report Share Posted May 28 @IGR19XX a masz jakieś mody czy czysta gra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IGR19XX Posted May 28 Author Report Share Posted May 28 Czysta gra. Jedynie polskie dialogi wgrane, ale probowałem tez bez. Gra juz crashuje po wejsciu na agroprom na wszystkich przejsciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepan9205 Posted May 28 Report Share Posted May 28 @IGR19XX Odpuść sobie granie w tą część póki nie wyjdzie jakaś łatka, w której patch notes'ach będzie coś odnośnie tego, że naprawili wylot w tym momencie fabuły - dosłownie przed chwilą widziałem na Twitchu jak jeden streamer był właśnie w okolicach zejścia do Podziemi. Zszedł do nich i też mu się gra wysypała, więc to problem ze samą grą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound04 Posted May 28 Report Share Posted May 28 @IGR19XX mialem ten sam problem, pewnie ci sie tez gra nie zapisuje? Ustaw jezyk gry na Angielski, to powinno naprawic problem z wyjsciem z Agropromu i zapisywanie gry. Cos jest nie tak z innymi wersjami jezycznymi, poki nie ma patcha to trzeba grac w agropromie po angielsku. Mam nadzieje ze to pomoglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepan9205 Posted May 29 Report Share Posted May 29 W sumie teraz mnie trochę oświeciło... od razu na wejściu powinna nas "przywitać" wiadomość od Kryłowa, więc skoro po przełączeniu na angielski działa to stawiałbym na to, że jest coś nie tak ze skryptem który powinien powiedzieć grze, że w tym momencie powinna zacząć odtwarzać polskie audio - ale to tylko taka moja teoria GSC jeszcze tym bardziej nie ułatwia sytuacji tym, że zmienili coś przy tym w jaki sposób są generowane logi i nie da się dojść po tym co jest w logu do tego co jest problemem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehaji4406 Posted May 29 Report Share Posted May 29 Też mam problem z tym. O dziwo od dziś nie mam możliwości zmiany języka w serii enhanced a wczoraj jeszcze było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound04 Posted May 29 Report Share Posted May 29 38 minut temu, mehaji4406 napisał(a): Też mam problem z tym. O dziwo od dziś nie mam możliwości zmiany języka w serii enhanced a wczoraj jeszcze było. Zmienic jezyk mozesz tylko z glownego menu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehaji4406 Posted May 29 Report Share Posted May 29 17 minut temu, NotFound04 napisał(a): Zmienic jezyk mozesz tylko z glownego menu. No nie bo było też możliwe w bibliotece. Dodali też to do podstawowych części. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LisKot Posted May 29 Report Share Posted May 29 (edited) W podstawowych częściach język można od dawna zmienić w bibliotece. W tych rozszerzonych edycjach można to zrobić w menu głównym, ale tylko wtedy gdy nie jest aktywna rozgrywka. Np. jeśli dopiero włączyłeś grę lub gdy kliknąłeś "Zakończ grę". Edited May 29 by LisKot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts