Marqz_ Posted June 28 Report Share Posted June 28 Siema. Mam problem na początku. Mam wejść do domu susła. Lalka zeżarła serek i mówi że klucz jest na strychu jego domu. Solucja pokazuje plecak z kluczem na strychu. Ja jestem na strychu i plecaka brak. Coś robię źle czy po prostu bug ? Dzięki z góry za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marqz_ Posted June 28 Author Report Share Posted June 28 Ok. Już znalazłem. Podła Lalka kłamie. A w solucji jest jakimś cudem na dachu. Plecak leży koło domu gościa. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted June 29 Report Share Posted June 29 Marqz_ - ta podła lalka to Kiwaczek (fonetycznie Czeburaszka) i bywa niedokładna w swoich opiniach i namiarach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marqz_ Posted June 29 Author Report Share Posted June 29 Czeburacha były w OGSR-rze i OGSE- i nigdy mnie nie zawiodła. Tu w Złotej kuli ( i to zarówno w zwykłej jak i OGSE-) jest zwykła lalka taka jak za PRL-u. A mogli dać krokodyla Gienie i by było dobrze. Obchodzilibyśmy z nim urodziny dwa razy do roku i w zonie by to nawet pasowało. Co do złotej kuli to plecak zarówno w wersji OGSE jak i zwykłej jest pod krzakiem. Nie wiem dlaczego w solucji jest na dachu. Może we wcześniejszej wersji tak było. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted June 29 Report Share Posted June 29 Zgadza się, pomyłka z mojej strony. W każdej kolejnej wersji może być inaczej, zależy od autora moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts