kowalosiu69 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jestem w końcówce gry. Kończę zadania na Niezbadanych Terytoriach. Nie mam żadnego przejścia na ATP poza przejściem z Czarnobyla 1 . Na Czarnobyl 1 też nie mogę się dostać. Adrenalina nie otworzył przejścia na ATP pomimo wykonania zadania z dyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Przejście z Baru na Atp nie ma chyba znacznika na mapie, na ATP można się dostąc z terenu Czarnobyl2, po wyjściu ze sterowni Monolitu. Sprwdź dokładne położenie przejść: http://img841.imageshack.us/img841/3180/mapazony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Po kolei...NA JAKIM SPOLSZCZENIU GRASZ I JAKA WERSJA MODA. Przejście na ATP powinieneś mieć w Barze tam gdzie siedzą psy po lewej....POWINNO BYĆ WIDOCZNE NA MAPIE. Jeżeli nie jest idź do końca płotu i przeskocz na druga stronę. Na mapie widać ,gdzie ono jest. Adrenalina za dysk daje przejście... Z ATP NA KORDON na samym ATP jest Kalinin, który za wypełnienie jednego z zadań daje kolejne przejście ..ATP - WYSYPISKO. Tutaj mapa wszystkich przejść....a za co ZDOBYWA SIĘ PRZEJŚCIA jest opisane dokładnie w Przewodniku do Soljanki. MAPA ZONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi