Naznaczony Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 "Niedaleka przyszłość Rok 2024.Topniejące zasoby ropy naftowej wywołują globalny kryzys energetyczny.Sojusz Czerwonej Gwiazdy i zachodnia koalicja,dwie największe potęgi militarne świata przyszłości,zbroją swoje armie i szykują się do wojny.Po czyjej staniesz stronie?Dołącz do żołnierzy ruszających na front i weź udział w niezwykle ekscytującym pojedynku mocarstw!" Czy ktoś grał w tą grę jeśli tak to zastanawia mnie wasza opinia o niej, mi gra przypadła do gustu dlatego że nawet ciekawie się grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Bardzo dobra gra FPS..grałem dwa razy całość. Bardzo dynamiczna akcja, super sprzęt i dobra grafika. Wyszły już patche do tej doskonalej gry. Najbardziej zapamiętałem niepowtarzalne gadżety, które można wykorzystać w walce...nie spotkałem żadnego z nich w innych grach, a szkoda... ...latające sondy... ładunki wybuchowe, kamera i oświetlanie celów w jednym ...miniaturowe helikoptery wyposażone w rakiety ...miny przeciwpancerne na miniaturowych podwoziach poruszające się z zawrotną szybkością ...składany robot na gąsienicach z działkiem minigan, który sieje postrach i spustoszenie Wszystko to sterowane zdalnie z panelu wyposażonego w kamerę. Warto poświęcić trochę czasu dla tej gry. Duży wybór pojazdów bojowych nie pozwoli się nudzić. A tutaj mały filmik z gry...Moje ulubione zabawki w akcji... http://www.youtube.com/watch?v=8Erp_HZYUic&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fajnie jest też że do tych pojazdów zrobili "zasięg" a nie że latasz po całej mapie stojąc w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Tak wszystkie Drony mają ograniczony zasięg i trzeba dobrze kombinować by nie uciekły z pola widzenia anteny...co oznacza ich utratę.. :D. Wrogowie tez zawsze za punkt honoru stawiają sobie rozwalić Twój dron, więc nie jest łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ja to lubię tym Helikopterkiem latać. pojazdami się fajnie porusza.Malakas nie wiesz czy da się tam grać Sojuszem Czerwonej Gwiazdy? bo z tego co pamiętam to tylko grałem sojuszem zachodnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Jako single gracz nie można..miała być dodana opcja wyboru w kolejnych patchach, ale nie wiem czy już to dodano. Gra jest super i szybkość akcji nie pozwala się nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Z tą szybkością akcji to masz rację jedna z takich lepszych misji to tak w której musisz rozwalić tą rakietę czy coś A szkoda że nie można w singlu grać tą drugą stroną <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kiedys pogrywałem sobie na piratku ;) teraz mam na półce oryginał i do tej pory nie zdarzyłem zagrać jest jeszcze w folii ;) Podobała mi się ta aktywna ,,linia walki,, gdy przejmujemy kolejne budynki zabijamy kolejnych wrogów linia aktywnie się przemieszcza . Te wszystkie zabawki wojenne o których koledzy wspomnieli wyżej z tego w innych grach widziałem tylko samochodzik zdalnie sterowany z bombą w COD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi