Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Miałem parę problemów z uruchomieniem tego mod'u na polskiej dystrybucji gry do tego crash na samym początku, gdy już sobie poradziłem i gra śmiga postanowiłem zrobić paczuszkę :) łapcie :D Paczka zawiera fix na ,,intro_gsc-wp,, ; spolszczenie (niekompletne pliki pobrane z Tajne Ścieżki PL) ; pliki do przystosowania mod'u na Polską wersje ; gamedata.dbz z pierwszego postu ; fsgame.ltx Wystarczy po zainstalowaniu gry ; patch'a do 1.0004 i mod'u nadpisać pliki z mojej paczki :) blu-drag lub Przeklej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Spolszczenie jest właśnie testowane. U jednego z kolegów dodanie plików spolszczenia z TS powodowało problemy. Kpuc wstaw proszę czysty fix na ..NO INTRO..+ .DBX DO WERSJI PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
test012 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Na 1.0004 przy próbie utworzenia gry: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_string [error]File : E:stalkersources runkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 352 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find variable psy_health_v in [actor_condition] Gdzie owa linia wygląda tak: psy_health_v = 0.008 co wydaje mi się technicznie poprawne. Miał ktoś podobny problem? Na razie szukam rozwiązania. EDIT: Problem rozwiązała ponowna instalacja moda. Plik actor.ltx wygląda tak samo, więc nie wiem, co było nie tak. Jak można usunąć swojego posta? Tego już można. //malakas nie trzeba usuwać będzie wskazówką dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam mam problem z brakiem pliku uiamk_pda.xml Wywala przy uruchomieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A sprawdzałeś w gamedacie czy ten plik tam jest? Ścieżka to gamedata / config / ui / amk_pda.xml. A jeśli go nie ma to zapewne zrobiłeś jakiś błąd w instalacji. Ewentualnie coś się pochrzaniło przy ściąganiu / rozpakowywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Prawdopodobnie coś stało się z archiwum ale może ktoś posiada takowy plik // Problem rozwiązany Edytowane 10 Maja 2012 przez LOL1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W gamedata moda TS2 nie ma takiego pliku...co doinstalowałeś.? a może to ts2 Updata....bo tam jest taki...amk_pda.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Właściwie, pomieszały mi się pliki z innymi modami(sam coś próbuje tworzyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi