grassman0 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nie wiem jak u innych, ale u mnie coś ciężko o artefakty( bo jak na razie to jedyna możliwość zdobycie jakiegoś lepszego sprzętu). Co prawda daleko w tym modzie jeszcze nie zaszedłem( na wysypisku dopiero jestem) ale jak do tej pory to coś słabo z tymi artefaktami( nawet po blowoucie prawie nic konkretnego nie ma). Do tej pory udało mi się znaleźć parę meduz i skrętaków. Ps. Jak zdobyć złotą rybkę dla Kosti? Tzn. wiem gdzie ten artefakt jest, ale nie mogę przejść tego teleportu. Próbowałem do niego strzelać(tzn. do artefaktu) i rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nie ma sposobu obejścia. A granat obowiązkowo powinien pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Spróbuj wrzucić granat w róg od zewnętrznej ściany, wtedy podmuch powinien przesunąć rybkę w stronę złomu skąd można już ją wyciągnąć(w środku budynku). Inne artefakty losowo są rozsiewane po mapie w czasie jej wgrywania, trzeba obchodzić całość. Najlepsze można tylko wyprodukować za pomocą Transmutatora od Kuzniecowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jest ciężko dlatego podstawa to zdobyć transmutator , który daje za wykonanie zadań Kuzniecow pod mostem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grassman0 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dobra rybkę zdobyłem, dzięki za rady panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A bez transmulatora działają normalnie te lepsze arty korale mamy już 2 razy ulepszyłem czyli mam już te prawie maxowe i to bez użycia transmulatora tylko wrzucanie do anomalii, jak wrzucisz musi błysnąć to znaczy ,ze anomalia art przyjęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi