Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Opcjonalny wskaźnik do S.T.A.L.K.E.R.A. pasuje do każdej części ale zrobiony został na potrzeby TS2 Pakiet zawiera kilka alternatywnych kursorów dla gry... kursory stalker by kpuc .7z Instalacja.: Info w pacce hasło: stalkerteam Duża rozdzielczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Przyciemniona wersja oryginalnego kursora ze STALKERa zrobiona przez Ciebie, została dodana do polonizacji Tajnych ścieżek 2. Twój nick będzie zawarty, w związku z tym, w stopce instalatora wersji ostatecznej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Nie mogę powiedzieć ze jestem autorem tego , zapożyczyłem i trochę dopieściłem :D . Jeżeli się wam podoba i chcecie umieścić w spolszczeniu mogę wziąć standardowy i sam zmodyfikować wtedy będę mógł powiedzieć ze to jest moja 100% robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ten co przerobiłeś z oryginalnego STALKERa jest OK. Jest w sam raz wielkościowo i tak jakoś wygląda "swojsko" :D Chyba, że zrobisz jeszcze jakiś taki kursor, który nas powali, wtedy na demokratycznej drodze głosowania zadecydujemy czy go dodamy do wersji ostatecznej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Zrobiłem jeszcze parę wskaźników ale dodam tylko jeden giwera striełoka niestety bez animacji ponieważ była przy tych rozmiarach nieczytelna ;/ Do tego poprawiłem ten ciemny stockowy cursor był błąd animacji + będzie w 4 wersjach każda inna szybkość kółeczka;) Link zaraz będzie zaktualizowany . ps. Acha niepotrzebnie tu pisałem te 4 rozmowy można przenieść od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Mnie tam odpowiadał ten oryginalny i jestem, mocno zdegustowany tą zmianą w najnowszej polonizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Oryginalny niestety nie wzbudził entuzjazmu u znacznej liczby testerów, dlatego dokonałem podmianki. W wersji ostatecznej polonizacji będzie jeden z kursorów Kpuca z prawidłową animacją "kółka" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi