Gość Gabcio Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam, gram w Rosyjską wersję moda, mam pewien problem, mianowicie po wykonaniu zadań dla naukowców mam dostać się do Lasu gdzie mam dostarczyć lekarstwo Leśnikowi, czy ktoś może mi wyjaśnić jak to zrobić ? Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 W rozmowie z Sacharowem dostajesz namiar na tajną ścieżkę do Lasu.Przejście uaktywnia się w kotlince po prawej stronie drogi do X16 niedaleko starego autobusu który tam stoi.Nie ten autobus w którym lądujesz z Krugłowem w znanej misji z podstawki , tylko ten drugi trochę dalej.Trzeba tam trochę pochodzić w okolicy autobusu by skrypt załapał że już jesteś , a przynajmniej u mnie tak było.Przejście uaktywni się na skarpie na krańcu lokacji , wieczorem podrzucę screena z dokładną lokalizacją. Edit : Proszę oto obiecane screeny http://img851.imageshack.us/img851/552/0001j.jpg http://img98.imageshack.us/img98/1230/0002hg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 @ Guest_Gabcio_* Poczekaj chłopie jeszcze chwilkę. Obecnie trwają beta testy gotowej polonizacji do TT2. Jak tylko któremuś z testerów uda się ukończyć moda grając na spolszczeniu, to udostepnimy wersję ostateczną polonizacji do ogólnego pobierania. Jak będziesz grał na takiej wersji jak teraz, to nie raz jeszcze utkniesz, bo nie będziesz wiedział gdzie masz szukać "tajnej ściezki" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi