Revan Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Otóż jak sama nazwa tematu wskazuje moje pytanie dotoczy tym razem MP3, mam ją kupiłem u Sidora mam też pendrive z muzyką od Wilczarza, ale nie mam pojęcia jak zmusić MP3 do odtworzenia muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Musisz ściągnąć dodatkowe pliki mp3 do solijanki. Jak mi się przypomni gdzie widziałem linka to go wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Kompletne fleszki muzyczn tzn. muzyka i tłumaczenie tytułów są tutaj: Chwilowo linków brak. Trwaja prace nad umieszczeniem na hostingu To jest strona torrentowa. Trzeba się zarejestrować , ale rejestracja jest automatyczna. Potem ściągać klientem torrentowym. Plik jest na szybkim serwerze. Po ściągnięciu rozpakować i scalić z folderem gamedata gry z zezwoleniem na podmianę plików. Miłego słuchania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dziękuję bardzo, naprawdę bardzo dobry torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jak ktoś nie chce torrenta, to niech ściągnie stąd: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi