Gabcio Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ściągnąłem spolszczenie w formie pliku TS2_PL_11.03.11 czy plik trzeba jakoś nadpisać lub rozpakować przed wrzuceniem do głównego katalogu gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Musisz sobie zmienić nazwę tego na gamedata.dbx Hej w grze mam krzaczki ?? A MÓWIŁEM Podmieńcie tan wskaźnik na nowy ten ma błąd animacji !!!! Zaraz to rozpakuje moze tu jest problem z krzakami . Edit: Działa tylko musiałem wypakować i nadpisać pliki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabcio Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Niestety u mnie wywala nie wiem czy to wina mojej wersji moda ( o ile takie są ) czy samego spolszczenia, w każdym razie miałem tą wersję ze spakowanym katalogiem i nie działa . //trurl3 edycja Plik polonizacji powinien nazywać się gamedata.dbp. A w katalogu głównym powinieneś mieć pliki Cień czarnobyla - gamedata.db0 - do gamedata.dbb mod TS2 - gamedtata.dbe - do gamedata.dbg Fix 0.3 - gamedata.dbh Polonizacja - gamedata.dbp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wystarczy ja wkleić do katalogu głównego gry, jeśli ma się spakowaną wersje moda . To jest spolszczenie do spakowanej wersji moda....możesz rozpakować do gamedata, lub poczekać na gotową wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 UWAGA!! Jesli ktos pobrał plik TS2_PL_11.03.11 musi go przemianować na gamedata.dbp. To była pomyłka we wstawianiu. W tej chwili już jest to poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Mam prośbę - NIE WSTAWIAJCIE linka w pobieralni do bety ! Poczekajmy do ukończenia testów, poprawmy błędy i sprawdźmy czy wszystko chodzi jak należy. DOPIERO WTEDY (po testach) zróbmy wersję ostateczną polonizacji i udostępnijmy ją do publicznego pobierania. Po co dawać nie sprawdzoną jeszcze do końca i nie poprawioną z literówek i błędów stylistycznych wersję. Zróbmy to jak należy ! PROSZĘ O USUNIĘCIE LINKA DO POLONIZACJI Z POBIERALNI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Pobrałem spolszczenie, czy to jest dopracowana wersja czy beta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To jest na razie beta, która NIE WIEM DLACZEGO została wypuszczona do pobierania. PROSZĘ JEJ NIE POBIERAĆ - NIE JEST JESZCZE W PEŁNI FUNKCJONALNA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi