Agrael Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Przy pierwszym wejściu do Jantaru razem z Wasiliewem zaatakowały nas zombie, pozbyliśmy się ich spokojnie i zrobiłem zapis gry. Po jakimś czasie wczytałem lecz za każdym razem mam wylot do pulpitu, co dziwne tak wygląda koniec logu: stack trace: 001B:0422B5A2 xrGame.dll 001B:04232555 xrGame.dll [error][ 87] : Parametr jest niepoprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Miałem podobnie, po prostu pierwszą wizytę na Jantarze trzeba przejść bez zapisywania. Zacznij od autosave, porozmawiaj ze wszystkimi i idź do Leśnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi