malakas Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Sonrki w Prypeci mają dziwny zwyczaj ...gdy zabić jednego z ukrycia reszta uparcie chce go zjeść. Po zabiciu 9 snorków zostało jeszcze mnóstwo amunicji.Recepta..strzał w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Można też nożykiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Też tak zrobiłem, celny strzał w głowę zakończy ich życie. Kurcze szkoda że nie zrobiłem tej sztuczki na pozłacany pistolet Marwina aby go potem mieć, no ale mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Przed zaliczeniem kwestu ze snorkami warto iść na południe, w pobliże przejścia na Radar, można tam zlikwidować kilku najemników, którzy mają przy sobie niezły sprzęt, jest to cenna zdobycz jak na ten etap gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jest tam z 7 sztuk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jeden magazynek W tym miejscu najszybciej całą ekipę zebrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nożem zaraz za tobą było małe pomieszczenie na boku trzeba było kucnąć i czekać nożyk do łapki i jedną za drugą ciach w głowę :) i misja end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A tam, miał być jeden strzał jeden trup... // To w zasadzie można podpiąć ten temat tam, z rozpędu nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja robiłem to w dzień, a zasada była taka...problem tylko by snorki nie zauważyły GG bo zaczną biegać. Zabijałem jednego kolesia strzałem w głowę...wówczas inny podchodził by coś zjeść i na chwilę nieruchomiał przy jedzonku..to go ciach w główkę i już było dwa...itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi