Agrael Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dostałem zadanie od Dzika na znalezienie kuriera, był w fabryce w Dolinie Morku a dokładnie to siedział w celi. Po uratowaniu go powiedział że nie ma PDA tylko jest w tej małej fabryczce gdzie jest laboratorium x18, ale szukałem wszędzie i nie mogę znalezć. Wiecie może gdzie dokładnie leży to PDA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Po rozmowie z kurierem , zgodnie z jego wskazówką idziesz do budynku nad laboratorium X18 . Wchodzisz na górne piętro i po drodze wita cię wybuch . W tym momencie w PDA pojawi ci się nowe zadanie " Porozmawiaj z Dzikiem " Idziesz do Baru do Dzika i popychasz fabułę dalej. Krótko co się stało.Skrytka bandytów wyleciała w powietrze razem z PDA Dzika. Powinieneś otrzymać sms z informacją a przynajmniej tak było w TS1 .W TS2 słychać tylko piknięcie PDA że pojawił się nowy wpis.Nie wiem czy to błąd czy takie zamierzenie autorów , trzeba by zobaczyć jak jest na czystej rosyjskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 W czystej rosyjskiej wersji jest tak samo - polonizacja niczego tu nie zmienia - po odgłosie wybuchu jest informacja , żeby porozmawiać z Dzikiem i jeśli masz zainstalowany Autosave - pojawia się informacja o zapisaniu gry tak, jak po wykonaniu zadania. Może przydałoby się dodać do SMS-a trochę więcej informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 A ja mam problem z drzwiami celi, nie mogę otworzyc , bandziorów nie ma , snorki też zdechły, włącznik robi się zielony a drzwi się nie otwierają. Ktoś wie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Zardzewiały :D Pewnie skrypt się zawiesił. Zapisz grę i spróbuj wczytać, ewentualnie przeskocz na inna lokację i wróć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Niestety, motyw z granatem dał radę, tylko co z tego jak ginie i kurier...jak u Sidora Ok ,poradziłem sobie, jakby ktoś miał jeszcze taki problem to trzeba stanąć przy drugiej ścianie celi i ostrzelać od wewnątrz, idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi