kobal Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Podczas rozliczania pierwszego zadania Lektora " przynieś dziesięć pudełek Antyzombinu i detektor emisji " przywitałem pulpit z takim logiem : Expression : wave&&wave->length() Function : CSoundRender_Source::LoadWave File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp Line : 65 Description : Can't open wave file: Arguments : f:grystalkers.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazŃÂÄ-Ńsvd-c_draw.ogg Poradziłem sobie w taki sposób: W katalogu gamedata / sounds / Aaz znalazłem folder o nazwie СВД-С i zmieniłem mu nazwę na SVD-C Następnie w katalogu gamedata / config / weapons odnalazłem plik w_svd_c.ltx i otwarłem go w notatniku. Odnalazłem taki ciąg : ;çÂóęč snd_draw = AazŃÂÄ-Ńsvd-c_draw snd_holster = AazŃÂÄ-Ńsvd-c_holster snd_shoot = AazŃÂÄ-Ńsvd-c_shot snd_empty = AazŃÂÄ-Ńsvd-c_empty, 0.5 snd_reload = AazŃÂÄ-Ńsvd-c_reload I zmieniłem go na taki : ;çÂóęč snd_draw = AazSVD-Csvd-c_draw snd_holster = AazSVD-Csvd-c_holster snd_shoot = AazSVD-Csvd-c_shot snd_empty = AazSVD-Csvd-c_empty, 0.5 snd_reload = AazSVD-Csvd-c_reload Czyli zamieniłem w ścieżce wpis ŃÂÄ-Ń na SVD-C Gra ruszyła dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Po nałożeniu łatki 0,7: FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length() [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 65 [error]Description : Can't open wave file: [error]Arguments : c:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\aaz\svd-csvd-c_empty.ogg stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 W jednej linii chochlik mi zeżarł jeden ukośnik i dlatego tego pliku nie czyta. Zaraz poprawię patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mam ten sam błąd w zadaniu z Lektorem i w zadaniu z rodziną Połamańców dla Łukasza FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length() [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 65 [error]Description : Can't open wave file: [error]Arguments : g:s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazsvd-csvd-c_draw.ogg Wywala za każdym razem Pisownię mam polską więc nie mogę zrobić podmianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dlaczego nie możesz zrobić podmianki ? skopiuj jakiś plik i zmień jego nazwę na svd-c_draw.ogg wklej go do gamedatasoundsaazsvd-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 balbina, w najnowszym spolszczeniu te wszystkie błędy powinny być już wyeliminowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dzięki Dałem nowe spolszczenie i ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi