malakas Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Gdzie w Sterowni Monolitu znajdują się dokumenty dla Ducha...nie ma ich tam gdzie były w Tajnych Ścieżkach 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Z tego co pamiętam to na samym końcu w pomieszczeniu. Ten pokój jest obok tego wejścia z podstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Korytarzem zasuwasz do końca ten do się wije dochodzisz na końcu do kraty w której widać miejsce w którym zaczynałeś i w tym miejscu wchodzisz do pomieszczenia po lewej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dzięki za pomoc Panowie...dokumenty zniknęły przez burera, który nimi chyba podrzucał i wpadły w tekstury. Powtórzyłem od początku lokację. Zabiłem burera dużo wcześniej i znalazłem w pomieszczeniu obok miejsca, gdzie są w pierwszej części. Dorzucę tutaj fotkę z miejsca gdzie są dokumenty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi