Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Od kogo dostajemy przejście do Dzicz'y ? - muszę tam znaleźć strzelbę przywódcy bandytów a nie mam jak przejść . Tolik na kordonie (,,pomóż tolik'owi dostać się obozu )- ciągle chowa się w krzakach pod wierzą a szlabanem , pozabijałem 2 pijawki i kilka innym mutantów a on ciągle wraca w te krzaki . Skrzynka z bronią zrzucona z helikoptera (zadanie daje doktorek z baru)- Z tego co zrozumiałem miała leżeć przy wyjściu do wysypiska po prawej za siatką ale nic tam nie ma . Proszę o wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 1. Strzelba przywódcy bandytów leży nie w Dziczy a w Dolinie Mroku 2. Widocznie Tolik czuje jeszcze jakiegoś mutanta . Spróbuj zrobić zapis i zaraz go wczytać , ewentualnie przejdź na Wysypisko i zaraz wróć albo szukaj mutków ;) Pamietaj że dla NPC nie ma granic lokacji , niebezpieczeństwo może być na przykład na Wysypisku 3.To jest trochę dalej , zobacz sobie poradnik do TS1 zadania poboczne Bar zadania Grafa , ten quest jest taki sam Wygląda mi że grasz bez spolszczenia bo w dialogach wszystko jest ładnie opisane , czemu ??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Zadanie z Tolikiem. Ważne jest którym przejściem wejdziemy do Kordonu. Jeżeli od strony Wysypiska, to tak właśnie się dzieje. Powinno się wejść od Doliny Mroku. Przed tunelem stoi Pietrucha i daje nam zadanie z Tolikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ja wszedłem od strony Wysypiska i tak właśnie się działo. Wytłukłem wszystkie mutanty pomiędzy przejściem a miejscem, do którego mamy Tolika doprowadzić, obszukałem całą padlinę w poszukiwaniu fantów, zrobiłem sejwa i go załadowałem. W ten sposób poznikała znaczna część zalegających zwłok mutantów, a Tolik przestał świrować i dziarskim krokiem poszedł ze mną do miejsca przeznaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Uff udało mi sie poprowadzić Tolika, ale dziwnie to wyszło olałem go i pobiegłem do mostu kolejowego, tam rzuciły się za mną mutanty wiec skręciłem na farmę po chwili gdy wybiłem mutki Tolik już był po drugiej stronie mostu kolejowego ;) (jak go zostawiłem to biegał do okola drzewa ;>) Gdzie jest winczester księcia ? W ts1 był tu a teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A teraz leży pod schodami w budynku obok stacji benzynowej w Dolinie Mroku - a tak przy okazji, to dostałeś dokładną informację gdzie masz szukać podczas wcześniejszych rozmów na terenie Baru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Jeżeli chodzi o Tolika to idzie bardzo ładnie jak jest w offlijnie. Tak jak to zrobił Kpuc jak nas nie widzi to gna na przód jak mały samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 "Znajdź Księcia i przynieś mu broń... Graf zleca nam kolejne zadanie.Jego przyjaciel Książę jest okrążony przez najemników na Radarze.Najpierw trzeba odnaleźć jego schowek z bronią na Magazynach Wojskowych.Znajdziemy go w skrzyni przy rozbitym helikopterze na lewo od Bariery. Przy helikopterze" Z skrzynia jest pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Będzie pusta bo to co masz znaleść nie jest w tym miejscu. Jest na terenie magazynów ale nie tam gdzie leży helikopoter. Idz w stronę posterunku najemników, kiedy już będziesz koło bazy podejdz do skał przed tobą powinien stać słup wysokiego napięcia wskocz na skały i obejdz posterunek dookoła i idz górą . Będziesz widział z góry wioskę pijawek ale to nie istotne,kiedy będziesz tak szedł na swojej drodze napotkasz 3 skrzynie z bronią o której mowa. 20 metrów dalej jest przejście do baru . Jeszcze porada skrzynie nie leżą obok siebie .jesli to nie pomoże podam link i jest tam krótki filmik z opisem tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mam prośbę.Czy może ktoś mi podpowiedzieć gdzie leżą dokumenty na Magazynach Wojskowych Zlecenie daje mi informator.Myślałem,że leżą w starym miejscu ale ich tam nie było.Proszę o wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Będzie pusta bo to co masz znaleść nie jest w tym miejscu. Jest na terenie magazynów ale nie tam gdzie leży helikopoter. Idz w stronę posterunku najemników, kiedy już będziesz koło bazy podejdz do skał przed tobą powinien stać słup wysokiego napięcia wskocz na skały i obejdz posterunek dookoła i idz górą . Będziesz widział z góry wioskę pijawek ale to nie istotne,kiedy będziesz tak szedł na swojej drodze napotkasz 3 skrzynie z bronią o której mowa. 20 metrów dalej jest przejście do baru . Jeszcze porada skrzynie nie leżą obok siebie .jesli to nie pomoże podam link i jest tam krótki filmik z opisem tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Sorry - proszę o link ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 zaraz znajdę i podam to prosta misja jak zobaczysz to pojmiesz . Ja też tak błądziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 tu masz link powinno już pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dzięki waler11 już znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mam prośbę.Czy może ktoś mi podpowiedzieć gdzie leżą dokumenty na Magazynach Wojskowych Zlecenie daje mi informator.Myślałem,że leżą w starym miejscu ale ich tam nie było.Proszę o wskazówkę.Teczka leży w tunelu na samym końcu w bazie Wolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nie o tych skrzyniach pisze. Dostałem od Grafa zadanie znajdź karabin i zanieś Księciu , powinien być w skrzynce koło robitego helikoptera , a tam nie ma wcale skrzynki! . A według poradnika powinna być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Tak to powinno wyglądać http://kobal.stalkerteam.pl/Tajne%20Tropy/015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Winczester księcia jest w Dolinie Mroku w barakowozie kolo przystanku a skrzynie na magazynach wojskowych. Wejście kolo posterunku najemników Powiem tym co grają aktualnie taką poradę przed każdą misją róbcie sobie zapis gry. A to dla tego że jest kilka takich misji że mając bogaty arsenał ze sobą utracicie wszystko. Bezpieczna skrytka jest w amfiteatrze w tak zwanej piwnicy. Tam nic nie ginie.A wejście do sterowni monolitem znajduje się w sarkofagu. Nie dubluj postów. LD Edytowane 21 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Przecież w poradniku jest opisane w którym momencie Cię okradną, wystarczy tam co jakiś czas zerknąć i po kłopocie. A jak nie chce wam się lukać to częste zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi