carcass Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witajcie, mam (chyba techniczny ;)) problem. Czy ktoś z Was wie, jaką nazwę należy wpisać do pliku spawnera, aby dostać amunicję 545x39 izomorf? Próbowałem już wielu możliwości ("ammo_5.45x39_izomorf" "ammo_5.45x39_izo" etc.) i dotychczas bez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Proszę bardzo nazwa tej amunicji to: 5.45x39_izomorf ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carcass Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mam kolejne pytania, i będę bardzo wdzięczny, jeśli ktoś mi na nie odpowie: 1. Podobnie jak wyżej, jaką nazwę ma amunicja 9x39 izomorf? 2. Co należy wpisać do spawnera, aby otrzymać rękę bibliotekarza - przeszedłem soljankę, walczyłem z kilkoma wspomnianymi stworami, ale ani jeden nic nie wydropił... 3. Co należy wpisać do spawnera, aby otrzymać detektor izomorfów, bo niepostrzeżenie gdzieś mi zginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 1. 9x39_izomorf 3.detector_elite_john Popatrz tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carcass Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dziękuję za zainteresowanie, ale ten detektor to wykrywa anomalie, a mi chodzi o izomorfy (wygląda jak iPhone). A o bibliotekarzu nigdzie nie ma, chyba jedyny quest, którego nie zrobiłem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jak lubisz się bawić spawnerem to coś dla ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 @ carcass Detektor izomorfów: " detektor_amorf " Łapa Bibliotekarza: " part_digitis_biblio " Możesz dodać do spawnera lub dorzucic handlarzowi do sprzedaży ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi