Maur Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 w miejscu gdzie mam porozmawiać z gregiem słychać tylko "priviet" a postaci nie ma :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 To jakiś błąd w renderowaniu postaci u Ciebie w kompie. U mnie Greg wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ok sorki za problem znalazłem go był w pomieszczeniu po drugiej stronie ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Już wiem gdzie to było....w Martwym Mieście... Też miałem zagadkę, gdy stałem przed gadającą ścianą... ;) ...koleś był po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi