smox Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Trzeba przynieść mąkę Piekarzowi z Magazynów Wojskowych. Piekarz jest na terenie Korpusu Pokoju i mówi, że jest ścieżka prosto do Baru. Mówi też, że gdy jej nie znajdę to trzeba zasuwać znaną drogą. Moje pytanie jest takie- czy na terenie Korpusu Pokoju, koło bagna jest ścieżka do Baru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jest koło bagienka ścieżka do Baru , co więcej po aktywacji ścieżka zostaje i jest stałe połączenie .Działa to na skrypcie czyli tak samo jak z aktywacją przejścia na Jantar i z Jantaru do Lasu , trzeba się tam pokręcić trochę w kółko. Jest tam taka kupka kamieni , w jej okolicy aktywuje się przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wrzuć screen będzie miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wrzuć screen będzie miło. Trzeba się pokręcić się w okolicy bagienka i sterty kamieni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mam pytanie czy pamiętacie, gdzie jest drugi koniec tej ścieżki.? Według słów Piekarza ma działać w obie strony...to bardzo wygodne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na terenie Baru, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na górce od strony wejścia od wysypiska trzeba przez płotek przefrunąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zrobiłem głupotę bo nie aktywowałem ścieżki na KP i teraz jej nie ma...więc piechotką będziemy nieść mąkę...kto nie ma rozumu ten ma nogi..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ze swej strony dodam, że obejść to bagienko należy od prawej strony (patrząc w kierunku południowym) idąc w stronę koparki, minąć ją i idąc wzdłuż brzegu w kierunku północnym dotrzeć do głazów, które tam leżą. Mi dopiero wtedy skrypt aktywujący ścieżkę odpalił i pojawiło sie przejście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi