Jump to content

Tekstury broni

smox

Recommended Posts

W większości modów w które gram zmieniam textury broni, w tym też kilka zmieniłem. Kilka przykładów.

Pierwsza paczka tekstur.
W pliku tym znajdują się tekstury zmieniające wygląd broni, granatów, lornetki śruby. Zmianie ulega tylko wygląd ww. przedmiotów, więc bez obaw można instalować do każdego moda w dowolnym momencie gry.
Instalacja.
Całość lub wybrane pliki skopiować do - gamedatatextureswpn

Druga paczka tekstur.
Znajdują się w niej tekstury zmieniające wygląd broni, lecz bardziej rozbudowane i zmieniające parametry broni. Są to moim zdaniem najładniejsze tekstury jakie udało mi się znaleźć. W parametrach broni nic nie zmieniałem i są takie jakie ustawili twórcy tekstur. Po instalacji powinno się je zmienić na te z moda.

Instalacja.
Folder gamedata wybranej broni skopiować do folderu z grą.

UWAGA !
Przed zamianą tekstur warto zrobić kopię zapasową moda. Problemów technicznych nie powinno być, bo to tylko zmiana wyglądu broni i gram na tych teksturach od dawna. Gdyby jednak komuś te tekstury nie przypadły do gustu, to bez problemu będzie można wrócić do "starych" tekstur.

Download - http://przeklej.org/file/Wm6NDX/Tekstury.broni.rar

druga - http://przeklej.org/file/JTj1w9/Tekstury.broni.2.rar

Gdyby komuś chciało się scalić to w jedną całość, pozmieniać parametry broni i wystawić to nie mam nic przeciw temu.
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edited by smox
  • Positive 3

A możesz je wrzucić gdzieś na serwer hostingowy ? Nie będę ich wrzucał na stałe do polonizacji, ale zrobimy dział na forum z różnymi dodatkami, zmianami tekstur itp do tego moda i tam byłby link do pobrania. Poza tym mi sie nie podobaja "fabryczne" tekstury broni w modzie i wolałbym grać na tych zrobionych przez Ciebie ;)

• Positive 1

Tekstury broni, które przedstawiłem nie są mojego autorstwa. Te tekstury i wiele innych, można pobrać ze strony ....Tekstury broni do SoC.

Większość tekstur instaluje się bez problemu, wystarczy podmienić pliki. W tych bardziej rozbudowanych trzeba usunąć plik ui_icon_equipment. Warto też zmienić parametry broni w configu na oryginalne z tego moda.

Postaram się zrobić dodatek ze zmienionymi teksturami broni do tego moda.

• 1 year later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...

Tak, tylko te drugie, co zmieniają parametry broni będą miały pierwszeństwo. Wtedy tych z pierwszej paczki nie będzie widać. 

Pamiętaj o kopii zapasowej, bo czasem coś może nie pasować, ale tylko te zmieniające parametry.