raczejtak Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Po uratowaniu Tolika chcę wziąć nowego questa od Wilka, ale za każdym mam wywałkę do pulpitu. [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 70 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...alowane\stalker\gamedata\scripts\ui_main_menu.script:37: attempt to call method 'GetGSVer' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tolika? Jak to Twój początek gry to chyba źle zainstalowałeś moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 @ raczejtak Zerknij pod linka - tam powinieneś znaleźć odpowiedź (co prawda dotyczy innego moda, ale zasada jest ta sama ;)) http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=4&thm_id=20223&sec_id=16&offset=-120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczejtak Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dobra, z tamtym błędem sobie poradziłem. Mam jednak kolejny [error]Expression : start_node && path [error]Function : CXml::NavigateToNode [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 97 [error]Description : NavigateToNode failed in XML file [error]Arguments : gameplay\game_tasks.xml Przypuszczam że problem rozwiąże się po przeinstalowaniu patcha, ale nie jestem pewien czy nie stracę przez to zapisów, a tego chciałbym uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Folder z zapisami zawsze możesz sobie zostawić ...zrób kopię i możesz korzystać nawet za rok. W tym modzie błędy są bardzo sporadyczne...jeżeli wystąpią należy powtórzyć zapis, lub od wejścia na lokację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Powtarzam pytanie czy ratujesz Tolika zaraz na początku gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczejtak Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Powtarzam pytanie czy ratujesz Tolika zaraz na początku gry? Nie skądże... Jestem już po kilkudziesięciu questach. Spotkałem się już z "Kapitanem" z Powinności. Aktualnie idę odnieść Grozę Czołgiście. Mod więc działa, spokojna głowa. Ale to dość dziwne jest, bo tą wywałkę mam tylko kiedy chcę wziąć zadanie od Wilka na znalezienie pomocników do odbicia obozu kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi