smox Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Spotkanie twarzą w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Chimera jest wytrzymała, wystarczy celować w łeb i uważać jak skacze na nas, a co do kontrolera to po prostu jest strasznie upierdliwy, denerwuje mnie to co robi z ekranem.. kiedyś zapisałem grę właśnie w tym momencie jak ''wiruje'' obraz w grze, musiałem zaczynać całą fabułę od nowa bo cały czas tak miałem i nic się nie dało zrobić. A co do najgorszego mutanta to moim zdaniem jest nim bibliotekarz albo jak kto woli bagienny potwór, można drania ubić tylko za pomocą grawiguna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Agrael ten potwór to Łamignat i nie masz racji,że można go zabić tylko za pomocą grawiguna. Z grawiguna jest najłatwiej, nie wyłażą wtedy z niego pająki. Tego na Bagnach ubiłem z Vintoreza, a pająki z Winczestera. Za każdą kończynę pająka dają 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Kontroler to cienias jak porównać do chimery. Temu modowi przydałby się porządny pakiet tekstur, wszystko wyglądałoby dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 A to jest tak zwany "Siedzący Dzik" - rzadko spotykana forma stężenia pośmiertnego wśród mutków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi