MiedzianeJaja Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Otóż. U mnie noce wygladaja w ten sposób. To jest akurat godzina 23:10 na Kordonie. W innych modach jest podobnie. Przyznam że drażni mnie to że głęboka noc wyglada jak lekko pochmurny dzień. Można to jakoś zmienić sobie ? [EDIT] W Solance miałem tak śmiesznie że wieczorem powoli się ściemniało po czym zapadała noc która około godziny 1:00 nagle gwałtownie zmieniała się w dzień. Tak powstały dzień trwał do następnego wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W TŚ2 chyba po prostu tak jest. W Soljance i SGM w nocy było naprawdę ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W opcjach masz suwaki brygitnes ... po prostu sobie ściemnij grę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi