Salus120 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mam pytanko nie mogę przejść qwestu na Termosy jako że nie ma Garika zabiłem go ;) Czy wie pod jaką nazwą one są w grze bo muszę je kupić inaczej nie wypełnię zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 termos mały - termos_small termos duży - termos_big dodaj lepiej do spawnera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Używałem tego spawnera i nic termosów dalej nie ma a pliki dodałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Salus120 ..jakiej wersji spolszczenia używasz bo do ostatniej spawner był trochę inny... Wkleję tutaj do tematu spawner dla wersji 20.01... nazwa przedmiotu musi być w cudzysłowie..."termos_big" czyli tak.: self:spawn_inventory("termos_big") self:spawn_inventory("termos_small") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wersja 19.04. No tak właśnie zapisałem i nic może nie w tym miejscu. Sam juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wersja 19.04. to wersja gry nie spolszczenia....grasz w Soljankę starą 19.04... czy pełną z Dopełnieniem.? Jakie spolszczenie wrzuciłeś do gry.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jak się pojawiła ta wersja to ją zassałem i nie robiłem żadnych dopełnienia. Dialogi wszystkie mam po polsku. Wiec ma jakies spolszczenie. Wersję zassałem ze starego forum i była już ze spolszczeniem tak mi się wydaje dawno to było i już dokladnie nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Otwórz grę... na ekranie startowym w lewym dolnym rogu jest wpis....wersja gry + patch +... itd. Wstaw cały ten wpis do tematu bo nie wiemy na czym grasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Są tam jakieś dziwne litery jedynie co mogłem odczytać to 1.4.1 + 19.04.2010 + 21.04 To czego nie mogłem odczytać jest nie przetłumaczone chyba po rosyjsku. To wszystko jeśli to ci w czymś pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wpis jest niekompletny, ale dopełnienie było 14.08....powinieneś mieć notatkę o spolszczeniu...RC3 lub coś innego. Tak czy siak są tylko dwa spawnery, więc wybór mały. Coś mi to wygląda ma starą wersję Soljanki...szkoda bo ma dużo więcej błędów jak nowa , ale nie o tym ... Powinieneś użyć spawnera starszej wersji ...link podał Ci Korn06...poczytaj dokładnie instrukcję. Tam są 3 pliki które trzeba podmienić w grze, a dopiero potem z nich korzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Spróbuję dzieki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jak Ci sie nie uda spawnerem to napisz na Forum lub PW do mnie. Jest jeszcze jeden sposób (oprócz handlarza i spawnera http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif) żebyś te termosy dostał http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi